#1  
Old 9th September 2012, 09:57
poplarleaves poplarleaves is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Unhappy Procaster Disconnecting Very Often

I've been trying to Livestream my drawing/painting process, but Procaster keeps disconnecting, sometimes even after two seconds. Then it'll keep trying to reconnect, it'll connect, and then it'll disconnect again and the process keeps going. That leaves me with a lot of lost footage and tons of tiny clips of a few seconds in my media library. :/ Very disappointing.

I have Livestream ver. 20.3.0 M
My computer is using Mac OS X ver. 10.7.4
My speedtest.net results: 43.28 MB/s download, 9.01 MB/s upload, and 10 ms ping.
http://www.speedtest.net/result/2168927821.png

My channel is at http://www.livestream.com/poplarcam.

If there is a quick fix of this anywhere, then I'll be glad to hear it.

Last edited by poplarleaves; 9th September 2012 at 10:08.
Reply With Quote
  #2  
Old 10th September 2012, 16:24
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

poplarleaves,

For the most accurate result of your upstream bandwidth to our severs, you should run a speedtest to New York, NY which you can do at newyork.speedtest.net. Also, please include which quality setting you are attempting to broadcast at.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Tags
disconnecting, procaster

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump