#1  
Old 4th September 2012, 20:17
Tsuria_Dragon Tsuria_Dragon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Default Broadcasting Shut Down on Mac

Im having problem with Procaster on my mac book pro it keep shutting down over maybe 5minutes to 10minutes for a broadcast keep saying the internet connection has a problem and the bandwidth has to be low? the CPU is over to like 97% I have only four applications open my iTunes, Photoshop or Gimp but not both, an Safari. I downloaded the 20.3.0Version but so far not is there any help to fix this?
Reply With Quote
  #2  
Old 4th September 2012, 22:20
Tsuria_Dragon Tsuria_Dragon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Default Broadcasting Shut Down on Mac

Im having problem with Procaster on my mac book pro it keep shutting down over maybe 5minutes to 10minutes for a broadcast keep saying the internet connection has a problem and the bandwidth has to be low? the CPU is over to like 97% I have only four applications open my iTunes, Photoshop or Gimp but not both, an Safari. I downloaded the 20.3.0Version but so far nothing is there any help to fix this? here all my system data information


Model Name: MacBook Pro
Model Identifier: MacBookPro1,1
Processor Name: Intel Core Duo
Processor Speed: 2.16 GHz
Number Of Processors: 1
Total Number Of Cores: 2
L2 Cache: 2 MB
Memory: 2 GB
Bus Speed: 667 MHz
Boot ROM Version: MBP11.0055.B08
SMC Version (system): 1.2f10
Serial Number (system): W8616052VJ3
Hardware UUID: 00000000-0000-1000-8000-0016CB95440E
Sudden Motion Sensor:
State: Enabled

Last edited by Tsuria_Dragon; 4th September 2012 at 22:51.
Reply With Quote
  #3  
Old 6th September 2012, 14:01
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

Tsuria_Dragon,

Unfortunately, your computer does not meet our minimum requirements for running Procaster. You can review these requirements in our user guide.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #4  
Old 6th September 2012, 19:41
Tsuria_Dragon Tsuria_Dragon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Default

I don't understand what exactly am I missing?
Reply With Quote
  #5  
Old 9th September 2012, 16:40
Tsuria_Dragon Tsuria_Dragon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Default

I downloaded the v20.2.0 for my mac but your saying I need 4RAM and an video card? it's not possible for this macbook pro.
Reply With Quote
  #6  
Old 10th September 2012, 14:16
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

You could try using older versions of Procaster which may function better on your system.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #7  
Old 23rd September 2012, 01:30
Tsuria_Dragon Tsuria_Dragon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 5
Default

Which version you think would be best for me?
Reply With Quote
  #8  
Old 24th September 2012, 20:41
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

I can't say for sure which version will work, but you can use 20.0.89 as a starting point. You can also try using Flash Media Live Encoder, which has lower system requirements.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump