#1  
Old 30th April 2009, 23:15
Nooblit Nooblit is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Default Procaster ignoring target bitrate

Whenever i use procaster, every time, no acception with any setting i attempt, it always broadcasts at really high numbers. Usually between 800-1300 kbps. This i find strange since i have the free plan which shouldn't let me stream over 500 kbps total.
Reply With Quote
  #2  
Old 1st May 2009, 12:05
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

This is dependent on the quality setting you select before starting Procaster, if you set the quality to normal instead of High or HD you should see a lower bitrate output.

-Ben
Mogulus Support
Reply With Quote
  #3  
Old 4th May 2009, 20:56
Nooblit Nooblit is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by benhomer View Post
This is dependent on the quality setting you select before starting Procaster, if you set the quality to normal instead of High or HD you should see a lower bitrate output.

-Ben
Mogulus Support
But i have it set to custom, and then configure it myself. I've had it set to target 300 kbps and it still goes all the way up to 800-1300.
Reply With Quote
  #4  
Old 7th May 2009, 21:46
Nooblit Nooblit is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Default

bumping for a response to my last post.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump