Go Back   Livestream Forum > Support > Technical Questions & Bugs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 17th April 2014, 10:29
vinir vinir is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
Default Audio introduce clicking disturbing noise after few minutes of live RTSP/RTP streamin

I'm using Directshow filters and getting clicking sound after few minutes of streaming. It's like a mouse clicking sound. If I do not use Reference clock, the issue resolve but the Audio-Video sync does not work and Lypsing doesn't work properly

While using VLC Player it works fine.

Please let me know the resolution ASAP as I am struggling since long for the resolution.
Reply With Quote
  #2  
Old Yesterday, 01:42
vinir vinir is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
Smile Fw:

I changed implementation of source filter, but still no success.

Previously the graph prepared as below:

Push Source -> ACM Wrapper -> DC-DSP Filter (Amplify filter) -> Render

I checked using graph edit, that DC-DSP filter can implement before decoder so implement change as below:

Push Source -> DC-DSP Filter (Amplify filter) -> ACM Wrapper -> Render

I checked timestamps of audio and video is working and lipsync is ok.

Is there any way to change the priority of audio in Directshow filter. In case of any delay in audio Directshow should not drop audio. In my case i think filter dropping audio not video, This may help to resolve this issue
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, directshow, live-stream, reference clock

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump