#1  
Old 30th July 2012, 03:06
disemboweledkittens disemboweledkittens is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Exclamation audio problems.

I'm running on the Windows XP Operating system. My Procaster is up to date.
I've checked multiple settings for my procaster. I can hear audio just fine on my end, but my viewers cannot hear anything. They get a "fuzz" sound, and it goes up when you turn up the volume, but real audio from a video cannot come through. I use VLC for videos, and videos show up but no audio. No video or audio work in any other player.
I've tried every audio input through the mixer, and none of them work.
It'd be much appreciated if I could get some help with the issue.
Reply With Quote
  #2  
Old 30th July 2012, 12:55
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,503
Default

disemboweledkittens,

You would need to use a program such as JACK Audio or Virtual Audio Cable to output the sound from other programs on your computer to Procaster.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #3  
Old 5th August 2012, 03:47
disemboweledkittens disemboweledkittens is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Default

I could get neither to work with Procaster.
There's a program called Realtek HD Audio on here and it seems to be interfering with audio or something.
Reply With Quote
Reply

Tags
audio problems

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump