#11  
Old 18th February 2013, 10:25
jag0k jag0k is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by ernielive View Post
shrishjain,

You can do this by using Procaster (livestream.com/procaster) in screen capture mode. In Procaster's preferences, go to the 'Audio' tab, then 'Audio Mixer' and be sure Speaker's Audio is selected as the input source.
Hi

It didnt work. I downloaded it and there was no such thing available.
Really need help

Thanks
  #12  
Old 18th February 2013, 10:27
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by jag0k View Post
Hi

It didnt work. I downloaded it and there was no such thing available.
Really need help

Thanks
If you can, please let us know what version of procaster you are using
  #13  
Old 18th February 2013, 10:32
jag0k jag0k is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Default Desktop sound

Heyyy

thanks for looking and maybe helping me out

so basically, i live stream minecraft and modern combat on my channel, and my followers tell me that they cannot hear sound of guns or fall damage. I need my livestream to be able to hear my voice and also the sound of the computer.

If someone can help me, i really would be so appreciative, because i really need some help :0

thanks veryz much

jag
  #14  
Old 18th February 2013, 14:43
jag0k jag0k is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Default Please help with my desktop sound

Heyyy

thanks for looking and maybe helping me out

so basically, i live stream minecraft and modern combat on my channel, and my followers tell me that they cannot hear sound of guns or fall damage. I need my livestream to be able to hear my voice and also the sound of the computer.

If someone can help me, i really would be so appreciative, because i really need some help :0

thanks veryz much

jag
  #15  
Old 19th February 2013, 08:24
jag0k jag0k is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by coryfrans View Post
If you can, please let us know what version of procaster you are using
How will i find out?

I went onto this and it said livestream.co.uk/procaster so i downloaded that for mac. i have mac osx lion desktop
  #16  
Old 19th February 2013, 09:47
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by jag0k View Post
Heyyy

thanks for looking and maybe helping me out

so basically, i live stream minecraft and modern combat on my channel, and my followers tell me that they cannot hear sound of guns or fall damage. I need my livestream to be able to hear my voice and also the sound of the computer.

If someone can help me, i really would be so appreciative, because i really need some help :0

thanks veryz much

jag
hello,

The best way to help you out is for you to let us know your audio settings in OSX, and your audio mixer settings in Procaster. So if you can, please let us know.
  #17  
Old 19th February 2013, 11:14
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,503
Default

jag0k,

You can identify your version of Procaster by going into the preferences and clicking the italic 'i' at the top right of the preferences window. If you're on an older version, please update to the latest beta, Procaster 20.3.25 (Mac, PC)
__________________
Ernie
Livestream Support
  #18  
Old 27th June 2013, 08:32
tecnigen tecnigen is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: India, Gujarat, Vadodara
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by shrishjain View Post
Thanks. And would there be a time limit to broadcasting, or i can broadcast for infinite time?
There is offcourse time limit man!
__________________
Temcam
Thetaborsoft
Sanumed
Techzune
  #19  
Old 15th July 2013, 02:19
dyyjune dyyjune is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Default thank you for sharing

This information helpful to me, thank you for sharing.Hope to be able to see better information.This is my website:http://www.sinodrills.com/drill_rods.html
  #20  
Old 2nd September 2013, 09:32
Techsultan Techsultan is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by dyyjune View Post
This information helpful to me, thank you for sharing.Hope to be able to see better information.This is my website:http://www.sinodrills.com/drill_rods.html
Thanks for sharing this. This was helpful for me mate.
__________________
TechSultan
Closed Thread

Tags
audio, desktop, desktop audio, desktop sound, sound

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump