#1  
Old 6th March 2012, 18:41
obsterperousLibra obsterperousLibra is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Default It keeps saying "To Begin game casting[...]"

I'm trying to record my drawing on Sai, but every time I click "GO LIVE", it says "To begin game casting, please open a DirectX or OpenGL game and press Ctrl+F1". I already have the latest version of DirectX. What do I do?
Reply With Quote
  #2  
Old 7th March 2012, 08:09
Sapiens Sapiens is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Memphis, TN
Posts: 19
Lightbulb

It sounds like you're trying to broadcast in Game mode while using a normal desktop application. Look at the two icons at the bottom of the main Procaster window, between the quality selection dropdown and the Preferences button. If the game pad is highlighted in blue, you're in Game mode - click on the picture of the monitor next to it to switch to Desktop mode and try broadcasting again.
Attached Images
File Type: png Livestream.png (60.3 KB, 59 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump