#1  
Old 15th April 2009, 20:42
RedSpar RedSpar is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Default 2d Mix and 3d Mix doesn't work

When I try the 2d Mix and 3d Mix buttons all I get is a white placeholders where video should be. Camera and Capture buttons work fine.

I am using a DV camera and Windows 7. My computer is an i7 CPU with a Radeon 4870HD video card with the latest Catalyst 9.4 drivers

Any way I can fix this? I like this product and want to use all of it's features.

Last edited by RedSpar; 15th April 2009 at 21:05.
Reply With Quote
  #2  
Old 16th April 2009, 07:50
ITSligo ITSligo is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Default invalid username/password for Mogulus account

I had the same problem yesterday but now I can't even run ProCaster! When I launch and enter my Mogulus account details it tells me that I've entered "invalid username/password".

Any ideas?

Thanks
Reply With Quote
  #3  
Old 17th April 2009, 08:46
hansvanrock hansvanrock is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default 2d & 3d Mix donīt work

First: great application, way to go!

Same issue here, 2d & 3d Mix donīt work, white placeholders in the preview and in the live stream (even with turned off preview itīs not working). My specs: Pentium 4 2.8 ghz, 1 GB ram, Matrox G550 video card with dual-monitors, using Logitech 9000 Pro webcam.

Another problem: the GUI crashes sometimes, recover with "Refresh" in the taskbar helps.

App is CPU-hungry .... what are perfect hardware-specs for smooth streaming?

Thanks, Hans van Rock
Reply With Quote
  #4  
Old 21st April 2009, 21:17
Koalddein Koalddein is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Default

Yeah im getting the same thing..

if this helps which i doubt heres a screen cap
thats all im getting
Reply With Quote
  #5  
Old 21st April 2009, 23:54
southwind southwind is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Unhappy 2-d and 3-d does not work - Frame rate drops to 1fps

Using the desktop capture and video in the individual modes work fine, but when I run in either 2-d or 3-d mode the fps drops to 1 frame per second (fps).
Reply With Quote
  #6  
Old 23rd April 2009, 21:09
pompeuesilva pompeuesilva is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Default same problem

I have the same problem, in 2d and 3d, the screen stay white; Help, please
Reply With Quote
  #7  
Old 24th April 2009, 17:31
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

Usually this is related to drivers - if you update any video / camera drivers it should resolve it in most cases. If you can send the following to procaster@mogulus.com this would also be helpful:

Log file located below:
C:\Users\<user name>\AppData\Local\procaster\procaster.log
OR C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\procaster

As well as the results of dxdiag which you can get by following these instructions:
1. press Start (xp: start + run)
2. type in the box dxdiag, press enter
3. in dxdiag, click on Save All Information
4. send us the text file you saved

-Ben
Mogulus Support
Reply With Quote
  #8  
Old 30th April 2009, 11:44
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

In terms of the white frames issue we're still looking into this so if you are still experiencing this it would be very helpful if you can send the following to procaster@mogulus.com:

Log file located below:
C:\Users\<user name>\AppData\Local\procaster\procaster.log
OR C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\procaster

As well as the results of dxdiag which you can get by following these instructions:
1. press Start (xp: start + run)
2. type in the box dxdiag, press enter
3. in dxdiag, click on Save All Information
4. send us the text file you saved
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump