#1  
Old 11th February 2012, 04:20
LittleStarLolo LittleStarLolo is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Unhappy Videos won't play/constantly loading

Hi.
I'm having this issue every time I want to watch a stream [live and recorded].
Everything loads up fine [the channel, the chat] except for the video itself which just shows an updating preview image and a constantly spinning loading bar.
Originally I was using Firefox when I first started having this problem and after clearing my cache, my cookies, and updating both my browser and my flash player and having it still not work I gave up and switched to Chrome. It worked for a while and I was able to watch but now it started happening on Chrome too!

I'm a bit lost on what to do now. Help please? lol
Reply With Quote
  #2  
Old 11th February 2012, 12:37
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

LittleStarLolo,

Is this happening on a particular channel page and is the channel free or premium? If you're running an ad blocking software this could be causing such a problem.

Matt
Livestream Support
Reply With Quote
  #3  
Old 14th July 2012, 13:20
Tank50us Tank50us is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Default

I have a similar issue, except for me the video controls for the streams themselves won't load after the adds stop playing. This has been happening on Firefox and Chrome, and it gets really annoying when I can't hear the person who's doing the stream (and that's how they chose to talk with their audience, is with voice rather then typing) How do I fix this issue?
Reply With Quote
  #4  
Old 16th July 2012, 14:52
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

Tank50us,

Does this occur across all channels or only certain channels? Please be sure you have the latest version of Flash installed across all browsers.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #5  
Old 13th May 2014, 23:30
KuroiBaraHime KuroiBaraHime is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Exclamation same problem

I have the same issue with the loading. My friend has a free account and is the only account I watch. In the past livestream worked fine but recently I can't seem to watch any of her videos. Both my browser and flash are up to date as well.
Reply With Quote
  #6  
Old 24th May 2014, 03:13
Sylvan012 Sylvan012 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default

I'm getting the same issue, here. I've reported this before, even opened up a support ticket, and gotten nowhere.

My Chrome ad blocker is turned off. The ads in the video streams play just fine: I can see and hear everything. But as soon as the ad finishes, the screen goes black and silent.

Is there any fix for this?

Yours,
Sylvan
Reply With Quote
  #7  
Old 24th May 2014, 12:29
bblinder bblinder is offline
Super Moderator
 
Join Date: May 2013
Posts: 203
Default

Hi Sylvan,

It essentially comes down to the way your system handles flash.

Other than temporarily disabling the firewall, one other option is to clear the flash cache:

If you're on Windows, go into the start menu and enter*into the search bar "%appdata%\adobe" --> then delete the Flash player folder.

Next, enter into the search bar "%appdata%\macromedia" --> once more, delete*the Flash player folder.

If you're on a Mac, go into your System Preferences --> select "Flash Player" --> select the Advanced tab --> Delete all.
__________________
Brandon

Livestream Producer Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump