#1  
Old 1st January 2012, 16:03
capsize capsize is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
Default My Stream is split into 2 identical views?

Hello,

I am using a Canon HV40, HDMI output to connect to a Blackmagic Intensity Pro. My stream via Procaster is being split into 2 identical views, separated by a green bar.

Please see the attachment, if anyone has any suggestions on where to start correcting the issue I would appreciate it.

Thanks!
Attached Images
File Type: jpg procasterPreview.jpg (69.0 KB, 18 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 1st January 2012, 16:21
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

capsize,

Typically issues like these can be attributed to outdated Black Magic drivers. Update to the latest drivers from the following URL: http://blackmagic-design.com/support

If updating the drivers doesn't do the trick, could you please provide me with the version of Procaster you're using? You can see this by clicking the 'Preferences' button in Procaster and the clicking the italic 'i' on the top right of the preferences window.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd January 2012, 10:22
capsize capsize is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
Default

Hi,

Thanks for getting back to me. I am using version 9.0 of the driver, and 20.2.0 of Procaster.

Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd January 2012, 14:23
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

capsize,

Can you install the latest beta version of Procaster for Windows and let me know if that makes any difference? You can find the file at the URL included below.

http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=7604
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #5  
Old 16th January 2012, 09:05
capsize capsize is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
Default

wanted to update this thread -- installing the beta version seemed to correct the split screen video issue.

thanks for your help!
Reply With Quote
  #6  
Old 12th October 2012, 03:48
Mikullandjello Mikullandjello is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Default Similar Issue

Hello,

I have also come across the same issue recently. I am using a Sony HDR CX700 with Black Magic Intensity Extreme, and my computer is the Mac OSX 10.8.2 Retina Display with 2.7 GHZ, i7 core, and 16 GB memory. I have checked and updated all my drivers but the screen still appears as two identical views split by a green bar. Any help would be appreciated, thanks!
Reply With Quote
  #7  
Old 12th October 2012, 11:17
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Hello All,

Usually when a issue like this happens its because of the wrong input format being used. If you can please verify that your camera output is the same as your blackmagic input settings. Please follow this link for more information (Please note that configuring Blackmagic devices is the same for both Procaster and Producer) http://help.livestream.com/customer/...-for-producers
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump