#11  
Old 6th January 2012, 13:26
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

Try manually downloading the latest version of Flash using Firefox. It can be downloaded at the following URL: http://get.adobe.com/flashplayer/

Let me know if you have any other issues.
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #12  
Old 8th January 2012, 05:39
hissst hissst is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Smile Fixed !

I had these same issues for quite awhile and whenever I opened http://get.adobe.com/flashplayer/ it would say that it was updated (current) for chrome.

And I did not want to install Firefox to get this working or even try going down that road.

I also don't use Internet Explorer, but I thought since I can't uninstall it I might as well see if its Flash is up to date too.

So I went to http://get.adobe.com/flashplayer/ in IE and it needed an update, afterwards I restarted Procaster and all the magic is back

I hope that helps someone else running into this problem

Damon
Reply With Quote
  #13  
Old 23rd January 2012, 05:47
SuddenlyGlados SuddenlyGlados is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Angry Didn't help at all

I've tried multiple times to download the flash.

Use IE downloaded flash,

returned to procaster

NO.

Same error message. Over and Over. "File Download Error"

I've got the best Getflash.com can offer. Updated and everything.

What's the deal?!

Really mad right now.
Reply With Quote
  #14  
Old 24th January 2012, 17:54
ernielive's Avatar
ernielive ernielive is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,489
Default

SuddenlyGlados,

You can try to download flash from get.adobe.com/flashplayer preferably with Firefox. You can also try the following steps with Explorer:

-Go to http://get.adobe.com/flashplayer/oth...s/?no_redirect
this will download Flash Player for other browsers (and everything else that requires flash)
-Choose your operating system
-Choose Flash Player for Other Browsers
-Download and Install
-Restart Procaster
__________________
Ernie
Livestream Support
Reply With Quote
  #15  
Old 26th January 2012, 17:28
AmsterdamStephan AmsterdamStephan is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Cool flash player problem is related to previous session

I also have the chatbox flash player problem. Did all the things from the forum, still exists. (running XP-SP3 on AMD)
I did notice though that when I close Procaster normally, it does not show me the error when I start it again; everything works well. If I terminate Procaster via Taskmanager THEN the error ALWAYS shows up. So I think it has to do with how the last session was terminated!
clean termination --> no Flash error the next time
dirty termination --> Flash error the next time

(I kill the Procaster process because our Internet drops regularly and Procaster not always comes back online ("trying reconnect"), so I have created a script to terminate and restart Procaster)


I'll investigate further, post when I find more details
Reply With Quote
  #16  
Old 2nd February 2012, 20:46
reyouke reyouke is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Default

Glad i found this thread finally. i had already installed adobe flash from the site but didn't work after restarting procaster or even restarting the PC like i normally would. apparently 11.1 is the magic number for procaster.
Reply With Quote
  #17  
Old 4th February 2012, 12:13
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

Quote:
Originally Posted by reyouke View Post
Glad i found this thread finally. i had already installed adobe flash from the site but didn't work after restarting procaster or even restarting the PC like i normally would. apparently 11.1 is the magic number for procaster.
Please use the following link to download the latest version of Flash: http://fpdownload.adobe.com/get/flas...ayer_32bit.exe
__________________
-Henry
Reply With Quote
  #18  
Old 5th February 2012, 19:06
shellockholmes shellockholmes is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default Procaster will not install Flash

I downloaded Procaster today (I'm running Windows 7), and when I tried to broadcast I got a box that said "This feature requires Adobe Flash to be installed in the Procaster built-in browser. Install is not supported in live mode. Please stop your live stream and try again from the chat tab"

So I did! But then when I clicked to install, I got a file download error. :\

Any help?
Reply With Quote
  #19  
Old 5th February 2012, 19:52
shellockholmes shellockholmes is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default

My bad, I got it figured out
Reply With Quote
  #20  
Old 5th February 2012, 20:21
shellockholmes shellockholmes is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Default

Or I thought I did.

I did the thing where you install Flash for other browsers, but I STILL get the same message and I can't do anything else. :\
Reply With Quote
Reply

Tags
adobe flash, error, flash, javascript, procast

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump