#1  
Old 4th December 2011, 02:41
TNinja TNinja is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 12
Default Sound Issue (Win 7)

I am currently having some sound issues stat started some time ago. I am using a USB headphone, Logitech G35.

I was streaming a game. I checked the mizer, it shows that the Procaster received sound, but are not managing to SEND it to the stream.

It does send music, though. It just won't send sounds from media or my Windows sounds.

This issue only appears when I play certain games, playing DVDs through Windows Media Player 11 or DVD through Media Player Classic.



I will repeat. Music streams, but sounds are not. Using USB headphones.

Last edited by TNinja; 4th December 2011 at 17:06.
Reply With Quote
  #2  
Old 27th December 2011, 23:00
TNinja TNinja is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 12
Default

Seriously, no one got this issue?
Reply With Quote
  #3  
Old 28th December 2011, 10:23
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by TNinja View Post
I am currently having some sound issues stat started some time ago. I am using a USB headphone, Logitech G35.

I was streaming a game. I checked the mizer, it shows that the Procaster received sound, but are not managing to SEND it to the stream.

It does send music, though. It just won't send sounds from media or my Windows sounds.

This issue only appears when I play certain games, playing DVDs through Windows Media Player 11 or DVD through Media Player Classic.



I will repeat. Music streams, but sounds are not. Using USB headphones.
Hello,

I am sorry for the delay. To fully understand the situation i am going to need to ask you a few questions:

-What audio sources are you trying to stream while gaming?
-Do all of your audio sources show in your mixer?
Reply With Quote
  #4  
Old 28th December 2011, 10:42
TNinja TNinja is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 12
Default

USB Headset, I guess? That's the audio source, I believe?

My sources shows in my mixer alright. No problem there.



The problem is that, on the left side of the mixer, there's my sources, yes? And on the right isde, it shows how much is being sent to the channel. Well, my voices channels works fien on the left, but on the right side, the bar isn't moving. So it's like, the ProCaster can RECEIVE the voice channel, but is unable to SEND the channel to my stream.
Reply With Quote
  #5  
Old 28th December 2011, 10:56
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by TNinja View Post
USB Headset, I guess? That's the audio source, I believe?

My sources shows in my mixer alright. No problem there.



The problem is that, on the left side of the mixer, there's my sources, yes? And on the right isde, it shows how much is being sent to the channel. Well, my voices channels works fien on the left, but on the right side, the bar isn't moving. So it's like, the ProCaster can RECEIVE the voice channel, but is unable to SEND the channel to my stream.
If you can, please let me know the version of procaster you are using. You can find this by clicking the "i" icon in the upper right hand side of the preferences box.
Reply With Quote
  #6  
Old 28th December 2011, 13:53
TNinja TNinja is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 12
Default

Version 20.2.0
Reply With Quote
  #7  
Old 28th December 2011, 14:17
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by TNinja View Post
Version 20.2.0
If you can, please goto http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=7604 to download the latest beta of Procaster. Please let us know if this helps with the issues you are having. Also please take a screen capture of your audio mixer if this version doesn't help.
Reply With Quote
  #8  
Old 28th December 2011, 23:52
TNinja TNinja is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 12
Default

That didn't help even the slightest.

Here's how it still looks.

Ye see the "Speaker's Audio"? It's moving when the dog was saying something. But the two bars to the right? They are supposed to MOVE when it's supposed to send the voices to the channel. Well, it's not.
Attached Images
File Type: png ProCaster-Audio Issue.png (663.3 KB, 25 views)

Last edited by TNinja; 28th December 2011 at 23:57.
Reply With Quote
  #9  
Old 31st January 2012, 21:35
currydu currydu is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Default

I am having this exact same problem. Did you ever get a resolution?
Reply With Quote
  #10  
Old 23rd February 2012, 19:07
TNinja TNinja is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 12
Default

Problem still online.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump