#1  
Old 20th October 2011, 17:56
Bes7iA Bes7iA is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Unhappy problem with directx ?

as soon as i double click on procaster it sends a message that says there is a problem with my directx9 nad that i must reinstall it and update mi graphic card drivers

i press retry then it showme the log-in window for a second and then it crashes and it gives me an error report that i can send to u (i have done it)


well i reinstall directx and my graphic drivers like 4 times and it still doesnt work



Microsoft Windows XP Professional
5.1.2600 Service Pack 3
4 gb ram
ati 5870 1 gb
Reply With Quote
  #2  
Old 22nd October 2011, 05:31
thekrazykat thekrazykat is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Exclamation Procaster won't start

I installed procaster and as soon as it started it went to the error report and when I try to send the error report, it says that there is something wrong with the crashsender and I have to send a error report by windows.

I use Windows xp fully updated, want to livestream my desktop for drawing, I use a wacom intuos and I have no camera or microphone.

I even tried the beta and the little black screen came up I guess it was loading but 5 seconds it says I need to send an error report and it starts all over.

I've uninstalled and installed several times but same problems.
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd October 2011, 17:30
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Best7iA and thekrazykat,

What version of Procaster are you using? It's possible that your issue may have been resolved in the latest beta, Procaster 20.2.21. Please install this version and let us know if this fixes the problem.

Best,
Jason

Last edited by RonaldH; 7th November 2011 at 07:58.
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd October 2011, 12:32
Bes7iA Bes7iA is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Default

it is actually 20.2.21

but i have tried the previous too

that one just load a bar and as soon as it finish it send me to error report

its like a 2 click error icon

Last edited by Bes7iA; 23rd October 2011 at 12:35.
Reply With Quote
Reply

Tags
error, procaster, start, won't

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump