#31  
Old 26th September 2011, 07:10
DexDexDex DexDexDex is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Default

I have it too.
Reply With Quote
  #32  
Old 26th September 2011, 07:36
Animehangout Animehangout is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Default

Same here.. Would really love to stream again.
Reply With Quote
  #33  
Old 26th September 2011, 09:25
vaporxx91 vaporxx91 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default Desktop streams fine, PC games do not.

Yesterday I was able to finally get my PC game to stream live through my channel, however today I cannot get my PC games to stream live on my channel. It gives me a black screen or offline screen on my channel.

I am using Procaster and when I am in-game, I hit ctrl + F1 and it tells me in the top left hand corner that I am streaming live and having perfect quality.

However, on my channel is it showing up as offline. I've also done the restart channel option in the channel preferences, still no luck.

Any updates on this issue?? I've also submitted a ticket as well.

Now I can't get my desktop to stream.

Last edited by vaporxx91; 26th September 2011 at 09:38.
Reply With Quote
  #34  
Old 26th September 2011, 11:46
Avastguitars Avastguitars is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Default

This first started three days ago, and it is still persisting. Glad to know I'm not the only one with this problem. Hope to see a solution soon.
Reply With Quote
  #35  
Old 26th September 2011, 11:58
shiro1988 shiro1988 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default

I second that! I had to delete my channel and the problem still persists!!!!
I demand an explanation, right now.
Reply With Quote
  #36  
Old 26th September 2011, 13:02
Corvias Corvias is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Default

I'm sure you can demand all you want, but that's not going to get anything done any faster. (Just makes you look like a brat.)

I've had this problem off and on. I'm currently sitting on the situation, spent a few hours away and came back to it. I'm willnig to open a share link so a technical support can view the issue through my computer.

Opening a ticket, I'll have my contact information avaliable, and I'll link this thread.
Reply With Quote
  #37  
Old 26th September 2011, 14:04
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

We have determined the source of this issue and have rolled out a fix - if anyone experiences similar issues again please let us know. Thank you for your patience.

-Ben
Livestream Support
Reply With Quote
  #38  
Old 26th September 2011, 14:15
Corvias Corvias is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Default

Thanks Ben.
Reply With Quote
  #39  
Old 27th September 2011, 03:52
ButtercupSaiyan ButtercupSaiyan is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 4
Default

I haven't quite noticed a fix working yet, but I'll keep an eye on this thread since I am still experiencing issues ... and I didn't have them last week.
Reply With Quote
  #40  
Old 27th September 2011, 12:45
linkcorretora linkcorretora is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
Default

Just called the premium support and was told that the problem was solved.

But I am still having this problem.

Opened a ticket cuz I ll need to go live soon.
Reply With Quote
Reply

Tags
black screen, not working, updated

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump