#1  
Old 15th August 2011, 11:53
harpercollins harpercollins is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default Frame rate

What frame rate should I be broadcasting? I am using a tricaster.
Reply With Quote
  #2  
Old 16th August 2011, 11:32
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

harpercollins,

You can choose the frame rate in the Tricaster configuration based on the frame rate of your camera.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
Reply

Tags
frame rate, tricaster

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump