#1  
Old 5th August 2011, 11:20
tad22 tad22 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 6
Default How to place a powerpoint onto channel

Hi. I was wondering how you place a powerpoint into a channel to have it run as a program.
Reply With Quote
  #2  
Old 5th August 2011, 14:09
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

tad22,

Please check out the following section of our user guide for more information about streaming a Powerpoint presentation with Procaster:

http://www.livestream.com/userguide/...t_Presentation

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
Reply

Tags
channel, placing on channel, placing powerpoint, powerpoint

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump