#1  
Old 2nd August 2011, 20:36
Jay_Two Jay_Two is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
Default Livestream Chat won't load in Firefox

Only happened within the last week, no idea why.

Works in Chrome. Tried disabling all addons, didn't work.

Any suggestions?

Last edited by Jay_Two; 2nd August 2011 at 21:05.
Reply With Quote
  #2  
Old 2nd August 2011, 20:37
Jay_Two Jay_Two is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2
Default

On another note, does anybody know why after every forum page loads, I am redirected to the personal info page?
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd August 2011, 14:12
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by Jay_Two View Post
Only happened within the last week, no idea why.

Works in Chrome. Tried disabling all addons, didn't work.

Any suggestions?
Please post a screenshot of what happens when you browse Livestream on Firefox.

Which version of Firefox are you using, and are you able to update? The chat runs on Adobe Flash, so I recommend updating that as well.

Best,
Jason
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd August 2011, 16:29
Jay_1 Jay_1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 6
Default






Just updated Flash, didn't help.

I can't tell if those image tags work, I'm not on the page long enough for them to load before I get redirected to /personalinfo.

I've got the latest version of Firefox (5.0).

Last edited by Jay_1; 3rd August 2011 at 16:32.
Reply With Quote
  #5  
Old 4th August 2011, 11:54
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Jay1,

I still can't replicate this on either of the channels you've posted in your screenshots - with firefox 5 or any other browser. Try clearing your Flash cookies... go to:
http://www.macromedia.com/support/do...manager07.html
and click on “Delete all sites”.

Do you have any network or browser security settings in place that you know of?

Best,
Jason
Reply With Quote
  #6  
Old 4th August 2011, 12:26
Jay_1 Jay_1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 6
Default

Deleted Flash cookies, disabled firewall and anti-virus, nothing worked.
Reply With Quote
  #7  
Old 4th August 2011, 12:31
Jay_1 Jay_1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 6
Default

As long as I am logged into the site, every forum page that loads immediately gets redirected to the personal info page.
Reply With Quote
  #8  
Old 4th August 2011, 12:38
Jay_1 Jay_1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 6
Default

At my brother's recommendation, I tried in Private Browsing and it worked.

Knowing this, I cleared my cache, and it works fine.
Reply With Quote
  #9  
Old 4th August 2011, 12:41
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by Jay_1 View Post
At my brother's recommendation, I tried in Private Browsing and it worked.

Knowing this, I cleared my cache, and it works fine.
Has clearing your cache solved both the chat issue, and the issue with you being redirected from forum pages?
Reply With Quote
  #10  
Old 4th August 2011, 22:54
Jay_1 Jay_1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 6
Default

Only the chat, but the only reason I came to the forum was to solve the first problem, so I'm not too bothered any more.

Although it is very confusing. This happens in both Firefox and Chrome. As long as I'm logged in, I get redirected after loading a page.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump