Go Back   Livestream Forum > Support > Technical Questions & Bugs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 7th July 2011, 12:13
sabas123 sabas123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default adobe flas media live media converter error.: i cnat get the stream online

hello. i did wanted to stream bw but i cant get the stream onlin. i did filled in the fml and i get this error afther a few seconds i try to get online: Problem publishing at Primary Server. Unable to publish sabastiaan stream either due to Network Problem at server, the stream name being used is busy, or you are not authorized to publish to this server. Please check the network connection with server, try publishing with other stream name, or contact your FMS administrator for help
Reply With Quote
  #2  
Old 7th July 2011, 14:19
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

sabas123,

What bit rate are you attempting to publish at? Free channel can only stream at 500kbps with FMLE.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump