#1  
Old 6th July 2011, 10:26
coamomall coamomall is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 5
Exclamation Going Black

in our Channel they goes to black using auto pilot feature in livestream studio. every time it goes from one video to another !
please can some body let me know wath happens?
Reply With Quote
  #2  
Old 6th July 2011, 11:19
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

coamomall,

Could you please confirm that each of the storyboards you have added in autopilot have a video in them. If you've added storyboards that have failed recordings on them this behavior could occur.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #3  
Old 6th July 2011, 12:41
coamomall coamomall is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 5
Default Going Black

yes they have videos on the storyboards .. in the studio we seen Ok! but when I saw from the channel
http://www.livestream.com/coamomalltv theres the problem!
Reply With Quote
  #4  
Old 6th July 2011, 14:31
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

coamomall,

I believe what you're referring to is the fade to black transition between videos.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #5  
Old 6th July 2011, 15:13
coamomall coamomall is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 5
Default yes it goes black

it maintains in black with only audio of the storyboard currently playing.If I refresh the page were embed it and seens again!

Last edited by coamomall; 6th July 2011 at 15:22.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump