#1  
Old 4th July 2011, 23:37
bestwinebuystv bestwinebuystv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Unhappy Images not showing in studio

Hi there,

I have been working in the studio but have been unable to get most of the graphics working.

Over the shoulder graphic: Never shows. I am linking to a picture on flickr but it never shows. Is that not how this works?

Full screen, sting, generic and whats coming next: These are very temperamental and I am not sure what is stopping it from working. Could it be my CPU%?

Branding: None of these images ever work. I cant even upload properly to the configure channel tab. It just comes up 'almost done'. Then in the broadcast live tab when I click show nothing comes up. I have been using images that are png and jpeg plus less than 300*300 / 90*90 and are less than 100kb.

I have tried this all in IE 9.0 and firefox 5.0

Any tips?
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 5th July 2011, 12:48
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

bestwinebuystv,

I just tested these in your Studio without issue, I simply dropped the test card that you had engaged. In regards to the image on Flickr, this is referencing a web URL and not the actual location where the file is stored. I have left a test image in there if you'd like to test further.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #3  
Old 6th July 2011, 19:51
bestwinebuystv bestwinebuystv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by mbaron View Post
bestwinebuystv,

I just tested these in your Studio without issue, I simply dropped the test card that you had engaged. In regards to the image on Flickr, this is referencing a web URL and not the actual location where the file is stored. I have left a test image in there if you'd like to test further.

Matt
Livestream Producer Support
Hi Matt,
Thanks for that, it makes more sense now. I can get the over the shoulder graphic working, and know why the full screen was being so tempremental! However, I still cant get the Bug or test card working. Any ideas why?

Cheers
Andie
Reply With Quote
Reply

Tags
images

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump