#1  
Old 3rd July 2011, 13:28
drawmeadream drawmeadream is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
Angry No sound when screen streaming

I haven't managed to to get any sound on my streams sins the beginning!!!! The Vidio is fine but there isn't any sound. I have looked at as many options as possible, and it is suppose to work!!!! Does anyone have the same problem as me??? And please can someone help me??!?!?! DX When I open the options for Audio in procaster I get the flowing message:

Warning
Please make sure your 'What you hear'/'stereo mix' is selected in control panel -> Audio

I don't know if every one gets that, but how the heck can you select the audio in your control panel!?!?! DX I have tried everything!!!! (that's at least what I think XD) I really don't get it. I know that it's a possibility that my sound software is old, I did a update search but it wasn't anything new available. I use REALTEC HD audio mixer. and that might be old.
In the procaster mixer there are no signs of sound, except from the "quiet" buzzing sound.

Yeah I tried to explain as good as I can, hope I can get some help with this
Reply With Quote
  #2  
Old 3rd July 2011, 13:32
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

Which windows version are you using? If you are using Windows XP, you need to loop back your audio back into your pc to have sound captured from your desktop/game.
Reply With Quote
Reply

Tags
problems with sound, screen streaming

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump