#1  
Old 2nd July 2011, 02:49
MisakoChan MisakoChan is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Unhappy "Stopping desktop grabbing" Procaster error.

Hello,

It's my first time using Procaster and I have a problem with it. I downloaded it a few days ago and every time I click the button "Go live", at first, everything goes well, the Procaster control bar appears, etc. But then, a message saying "Stopping desktop grabbing" and "Stopping 3D Effect" appears.
Plus, I don't know if it's my PC's fault, but everything goes very slowly.

I'm using Windows Vista - 32 bits and these are my speedtest results:




( Sorry for my bad English. )
Reply With Quote
  #2  
Old 2nd July 2011, 07:46
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

Could you say at which quality you're trying to stream (mobile, normal, medium + mobile, ...) and a little bit more system information like your cpu.
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd July 2011, 03:29
MisakoChan MisakoChan is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Default

Thanks for the quick reply.
I've tried "Normal quality" and "Mobile quality".

Intel Pentium Dual CPU E2140 @ 1.60 GHz 1.60 GHz

Last edited by MisakoChan; 3rd July 2011 at 03:33.
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd July 2011, 07:49
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

Your CPU is below the minimum specifications to run Procaster.
Reply With Quote
Reply

Tags
error, procaster desktop stream, stopping desktop grabbing

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump