#1  
Old 3rd June 2011, 22:58
volk551 volk551 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
Default video/sound lag

The problem I'm having with the stream is that as I'm watching it like someone it hitting pause then play. but only for the streaming video not the chat any help that you can offer pleas give it thank you.
Reply With Quote
  #2  
Old 4th June 2011, 17:42
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

volk551,

Could you please go to speedtest.net and complete a test to NYC and post your results here.

Thanks,
Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #3  
Old 5th June 2011, 09:58
Dynemanti Dynemanti is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

similar issue
heres my speed test http://www.speedtest.net/result/1327585629.png
Reply With Quote
  #4  
Old 5th June 2011, 16:06
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

Is this in regards to one particular channel or video and is the content live or on-demand?

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #5  
Old 6th June 2011, 07:31
Dynemanti Dynemanti is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

im getting this with almost every channel, whats odd is only the streams themselves are skipping. advertisements load and play perfectly fine. i had no issues until a few days ago. also to be clear what happens is first i press play and see the loading ring for about 1-2 minutes, then it'll play about 3 seconds, cut out for 5-10 or so then play 2-3 seconds more. at this point it continues to do this ad nausem.

Last edited by Dynemanti; 6th June 2011 at 07:34.
Reply With Quote
  #6  
Old 6th June 2011, 09:24
Fansox Fansox is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default Premium Speed

Hi,
Please , on premium livestream is speed better ?
Because on free livestream is very slowly (ping)
Thank Nice day
Reply With Quote
  #7  
Old 6th June 2011, 12:03
Fansox Fansox is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default

http://www.speedtest.net/result/1329094743.png
Reply With Quote
  #8  
Old 7th June 2011, 14:40
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

At this time all channels both premium and free are published to the same servers.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #9  
Old 7th June 2011, 14:45
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by Fansox View Post
Hi,
Please , on premium livestream is speed better ?
Because on free livestream is very slowly (ping)
Thank Nice day

http://www.speedtest.net/result/1329094743.png
Fansox,

This speedtest has to do with your ISP and your individual connection speed. This does not have to do with Livestream. We recommend streaming from a dedicated wired connection, if possible. If you're not plugged in already, please see if this improves your speed.

Best,
Jason
Reply With Quote
  #10  
Old 7th June 2011, 15:24
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by Dynemanti View Post
im getting this with almost every channel, whats odd is only the streams themselves are skipping. advertisements load and play perfectly fine. i had no issues until a few days ago. also to be clear what happens is first i press play and see the loading ring for about 1-2 minutes, then it'll play about 3 seconds, cut out for 5-10 or so then play 2-3 seconds more. at this point it continues to do this ad nausem.
Are you still experiencing this issue, Dynemanti? Please share the channels where this is happening. It's possible that this could be a connection issue on your side or the side of the channel producer.

Best,
Jason

Last edited by jasonlive; 7th June 2011 at 15:27.
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, audio bug, lag, video, video bug

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump