#1  
Old 1st May 2011, 22:22
halomademeapc halomademeapc is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Default FF Crashes when "browse" is clicked in Studio

This has gotten pretty annoying, because I have to use IE whenever I use my laptop for this. I have adblock plus disabled, but whenever I click browse in studio (for a banner or video) the firefox window gets deselected like it should, but the browse window doesn't come up. The thing just sits there, and eventually says it's not responding. I'm not sure when this started happening, but I remember being able to use it before.
Reply With Quote
  #2  
Old 2nd May 2011, 17:26
ruheed's Avatar
ruheed ruheed is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 97
Default

Quote:
Originally Posted by halomademeapc View Post
This has gotten pretty annoying, because I have to use IE whenever I use my laptop for this. I have adblock plus disabled, but whenever I click browse in studio (for a banner or video) the firefox window gets deselected like it should, but the browse window doesn't come up. The thing just sits there, and eventually says it's not responding. I'm not sure when this started happening, but I remember being able to use it before.
What version of IE are you using? I'd recommend disabling add-ons and reset your browser to default, also update your flash player.
To replace Flash:
Flash Unistaller: http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_1415...?promoid=DTEGO
Latest Version of Flash: http://get.adobe.com/flashplayer/
Reply With Quote
Reply

Tags
browse, crash, firefox, studio, window

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump