#11  
Old 12th May 2011, 11:06
andyr1428 andyr1428 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Default

Thanks hope you can sort this
Reply With Quote
  #12  
Old 13th May 2011, 16:53
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

Quote:
Originally Posted by andyr1428 View Post
Thanks hope you can sort this
Andy,


Today we released a new version of Procaster, can you check if it has improved performance for you?
Could you also pastebin your DxDiag information?

The new version can be found here http://www.livestream.com/forum/showthread.php?t=6626
Reply With Quote
  #13  
Old 14th May 2011, 04:29
andyr1428 andyr1428 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Default

Didnt really improve I can run on optimised mode and its not to bad any thing above medium and and get warnings maybe just asking to much out of this will stick with optimised for gaming at the moment as playback is watchable and only 45/50 % cpu but get 30fps.

also did a fresh instal of windows and still no diffrent heres my dx diag file


System Information
------------------
Time of this report: 5/14/2011, 09:14:17
Machine name: ANDYS-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.110408-1633)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: FOXCONN
System Model: RS880M06-8KRS3HX
BIOS: BIOS Date: 05/20/10 16:15:26 Ver: 08.00.15
Processor: AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor (6 CPUs), ~3.2GHz
Memory: 12288MB RAM
Available OS Memory: 12288MB RAM
Page File: 1526MB used, 23046MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7600.16385 64bit Unicode

------------
DxDiag Notes
------------
Display Tab 1: No problems found.
Sound Tab 1: No problems found.
Sound Tab 2: No problems found.
Input Tab: No problems found.

--------------------
DirectX Debug Levels
--------------------
Direct3D: 0/4 (retail)
DirectDraw: 0/4 (retail)
DirectInput: 0/5 (retail)
DirectMusic: 0/5 (retail)
DirectPlay: 0/9 (retail)
DirectSound: 0/5 (retail)
DirectShow: 0/6 (retail)
Reply With Quote
  #14  
Old 15th May 2011, 10:51
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

Quote:
Originally Posted by andyr1428 View Post
Didnt really improve I can run on optimised mode and its not to bad any thing above medium and and get warnings maybe just asking to much out of this will stick with optimised for gaming at the moment as playback is watchable and only 45/50 % cpu but get 30fps.

also did a fresh instal of windows and still no diffrent heres my dx diag file


System Information
------------------
...
DirectSound: 0/5 (retail)
DirectShow: 0/6 (retail)

It seems that the architecture of your system can't handle the h264 encoding on multiple levels. We will try and improve this in the future, but for now you need to stick with encoding one quality at the same time.
Reply With Quote
  #15  
Old 16th May 2011, 10:33
andyr1428 andyr1428 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by RonaldH View Post
It seems that the architecture of your system can't handle the h264 encoding on multiple levels. We will try and improve this in the future, but for now you need to stick with encoding one quality at the same time.
Not quite sure what this means are you going to patch the procaster or something or do I need to go back to intel processers?

Andy
Reply With Quote
  #16  
Old 16th May 2011, 11:08
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

Quote:
Originally Posted by andyr1428 View Post
Not quite sure what this means are you going to patch the procaster or something or do I need to go back to intel processers?

Andy
Well, the internal system bus can't handle the information, we are in the progress of creating a list with the minimum system specifications or a list where the tested systems are.
Reply With Quote
  #17  
Old 19th May 2011, 11:54
andyr1428 andyr1428 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by RonaldH View Post
Well, the internal system bus can't handle the information, we are in the progress of creating a list with the minimum system specifications or a list where the tested systems are.
Any news on this as like procaster but at th moment getting better results with xsplit
Reply With Quote
  #18  
Old 19th May 2011, 16:27
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

Quote:
Originally Posted by andyr1428 View Post
Any news on this as like procaster but at th moment getting better results with xsplit
At the moment not, we are creating a program for internal use to benchmark procaster. (CPU Usage, memory usage, etc.)
Reply With Quote
  #19  
Old 21st May 2011, 15:00
andyr1428 andyr1428 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Default

Any news on this yet ?
Reply With Quote
  #20  
Old 12th December 2011, 13:56
andyr1428 andyr1428 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Default

Any update on this yet??
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump