#11  
Old 4th March 2011, 20:01
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by fotone View Post
Hi
Is there any way to hide the recordings from public view?
Is so.. How?

Thanks a lot
You can find this information here, fotone:
http://www.livestream.com/userguide/...e_your_library

Best,
Jason
Reply With Quote
  #12  
Old 4th March 2011, 20:17
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by joseci View Post
How is possible to attach a production livestream from another account livestream and I produce it without lost quality?
I'm not totally sure what you're asking but you can download your videos from one channel and then upload them to another from the Manage Library tab of the Livestream Studio.

Quote:
Originally Posted by fotone View Post
Hi
Is there any way to hide the recordings from public view?
Is so.. How?
You would simply remove these videos from the on-demand library and autopilot sections of the Livestream Studio.

You can both find further information in our userguide:
http://www.livestream.com/userguide/...e_your_library

Best,
Jason
Reply With Quote
  #13  
Old 5th March 2011, 10:30
FordJohnes FordJohnes is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Default Removing image overlays from recordings?

I would like to know if it's possible to remove overlays from recorded footage, since I was streaming last night and one of my friends who has acces to the channel put up an image overlay of a man holding another in full nelson without me knowing about it until one of my friends came on skype and told me about it.

I'd really like to get rid of it, but I'd like to keep the recording.
Reply With Quote
  #14  
Old 5th March 2011, 11:09
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

FordJohnes,

This is possible, you'd simply need to move the video to a new storyboard.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #15  
Old 7th March 2011, 19:22
dodgydogman dodgydogman is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Default Multiple streamers

Id like to have a channel which multiple people will be able to stream it.. I have spent a while googling but cant seem to find out how.

I have heard mentions of allowing other people's accounts to have access to streaming, but i have no idea how to do that.

How do i create a community channel which will allow many people streaming rights?
Reply With Quote
  #16  
Old 8th March 2011, 05:39
joseci joseci is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 8
Smile multiple camera --one sound

Hi

I have Up Multiple Cameras but i would like only sound of main camera.

best regards

josÚ
Reply With Quote
  #17  
Old 8th March 2011, 11:41
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

JosÚ,

At this time Livestream Studio cannot be configured in this manner. We do however have this on our feature request list.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #18  
Old 8th March 2011, 13:05
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

I'd suggest visiting the following section of our User Guide, which outlines how to add multiple streamers to your channel:

http://www.livestream.com/userguide/...t_up_your_team

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #19  
Old 8th March 2011, 20:16
joseci joseci is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 8
Cool Multipli camera but only one sound

Hi:

I have multiply camera, but i only need sound of a camera.

Yes, when I change the camera, also change the sound, but I don┤t know the sound.

how can I to do it in the studio??


see you

JosÚ

Last edited by joseci; 8th March 2011 at 20:19.
Reply With Quote
  #20  
Old 9th March 2011, 11:58
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

At this time Studio cannot be configured in this manner. You would be an hardware encoder, such as the Tricaster or a software encoder, such as Wirecast.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
Reply

Tags
caption, download, hide, overlay, recorded, recordings, removing, ticker

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump