#11  
Old 22nd February 2010, 17:48
radiosilence257 radiosilence257 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 10
Default

Hey Paul,
To the best that I can tell the issue started about on Friday and ended yesterday. I had been getting it when i would just type 3-4 consecutive messages, but now I can do a full count to 15 without any problems... Maybe it was temporary? I'll report back if I can replicate the error.
Reply With Quote
  #12  
Old 24th March 2010, 14:08
Deussu Deussu is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Default

I'm having this limit right now, and it's resulting in me losing pretty much all my viewers. It's very irritating and extremely annoying. It's a completely useless feature which cannot even be turned off anywhere!

This whole thing started today, just when I started my streaming. With no warning at all.

Last edited by Deussu; 24th March 2010 at 14:20.
Reply With Quote
  #13  
Old 24th March 2010, 14:26
bakanekonei bakanekonei is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Thumbs down

I have also been dealing with this starting today. I haven't ever had to deal with message limits, and I have great chats where sometimes people only come to chat or visit. Now that I am having to clear the chat every 20 seconds or about every 12 messeges, people feel that they aren't allowed to chat and I am loosing viewers. If this continues I will just have to leave. It's completely annoying and I am not getting anything done! Not to mention I will type out a lengthy message, and while I am typing other people are chatting and when I hit send it tells me the max is reached.

I am very, very unhappy about this!
Reply With Quote
  #14  
Old 24th March 2010, 14:35
lasalsavive lasalsavive is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Default

The same problem for me starting from today.
If at Livestream want we change platform this is the best way...pheraps they are suggesting us to switch at the pro version...I don't understand this way of promoting their platform.

That's really a big error.
Reply With Quote
  #15  
Old 24th March 2010, 15:04
RickStern RickStern is offline
Livestream Project Manager
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 407
Default

Quote:
Originally Posted by lasalsavive View Post
The same problem for me starting from today.
If at Livestream want we change platform this is the best way...pheraps they are suggesting us to switch at the pro version...I don't understand this way of promoting their platform.

That's really a big error.
Hey All,

We're currently investigating this issue. Thank you for your patience. We'll report any updates here.

-
Rick Stern
Reply With Quote
  #16  
Old 24th March 2010, 15:33
bakanekonei bakanekonei is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by RickStern View Post
Hey All,

We're currently investigating this issue. Thank you for your patience. We'll report any updates here.

-
Rick Stern
thank you so much!
Reply With Quote
  #17  
Old 24th March 2010, 16:15
RickStern RickStern is offline
Livestream Project Manager
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 407
Default

Hey All,

We've implemented a hotfix which should resolve the issue regarding the message limit. If you still encounter this issue, please alert us here or by emailing Support@livestream.com

Thank you again for your patience.

-
Rick Stern
Reply With Quote
  #18  
Old 25th March 2010, 05:30
lasalsavive lasalsavive is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Smile

Quote:
Originally Posted by RickStern View Post
Hey All,

We've implemented a hotfix which should resolve the issue regarding the message limit. If you still encounter this issue, please alert us here or by emailing Support@livestream.com

Thank you again for your patience.

-
Rick Stern
Thanks a lot!
I'm happy to know that it's not a limit but an error...
Reply With Quote
  #19  
Old 1st February 2011, 22:37
Shoezor Shoezor is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Default Message Limit In Chat

"This message limit for this channel has been hit. Please try sending your message again later."
This is showing up just about every time I try to say something. I can't even chat because of it.
Reply With Quote
  #20  
Old 2nd February 2011, 17:13
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

Quote:
Originally Posted by Shoezor View Post
"This message limit for this channel has been hit. Please try sending your message again later."
This is showing up just about every time I try to say something. I can't even chat because of it.
Shoezor,

Could you please send us a screen shot of this problem.

Thanks,
Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
Reply

Tags
limit, livestream, message, procaster

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump