#1  
Old 20th January 2009, 21:07
Chattanooga Chattanooga is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
Default transparent logo help pls

can i have a transparent background logo? the logo is so big on the screen it hides a lot of content. t/y for any help
Reply With Quote
  #2  
Old 22nd January 2009, 13:16
Ziarul21TV Ziarul21TV is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Default guess

have you tried your logo as a *.png with transparent background? i mean you can creat a logo in photoshop, for example, with a transparent background and save it for web as a png file (preserves transparency)
Reply With Quote
  #3  
Old 5th February 2009, 04:33
MehfilClassicTV MehfilClassicTV is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 36
Default

Quote:
Originally Posted by Chattanooga View Post
can i have a transparent background logo? the logo is so big on the screen it hides a lot of content. t/y for any help
If you do not have photoshop installed, you can use this website
http://www.online-image-editor.com/index.cfm
in order to create a transparent logo or corner bug.
Upload your logo, and during upload, covert to gif . Then try to reduce the colours or set to black and white. When you are done, choose the "gif only" section, "add transparancy" and choose which colour of the gif should be transparant. Then safe and upload to mogulus.
Reply With Quote
Reply

Tags
bug, logo, transparent

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump