#1  
Old 15th January 2011, 01:41
tsukipon tsukipon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default Connection Problem?

I'm not entirely sure what's going on because I'm new to all this. I downloaded Procaster and that went just fine. So then it automatically opens itself up and it says something about main page and then says 'Testing Direct X'. It's been sitting there forever. What is Direct X and why is my computer not doing anything? Is my connection just too slow? Is there something wrong with my computer?
Reply With Quote
  #2  
Old 15th January 2011, 19:41
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by tsukipon View Post
I'm not entirely sure what's going on because I'm new to all this. I downloaded Procaster and that went just fine. So then it automatically opens itself up and it says something about main page and then says 'Testing Direct X'. It's been sitting there forever. What is Direct X and why is my computer not doing anything? Is my connection just too slow? Is there something wrong with my computer?
DirectX is a plugin that facilitates realtime media processing such as playing games etc. Were you able to get Procaster up and running?
Reply With Quote
  #3  
Old 16th January 2011, 01:34
tsukipon tsukipon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default

No, I was never able to get it up. I tried it again today, same problem. I will try it again now and report back if something changes, but if not I'm still having the problem. Should I download it again? Or is something just wrong with my computer?
Reply With Quote
  #4  
Old 16th January 2011, 01:38
tsukipon tsukipon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default

Good news. It worked this time. Not quite sure why it was being weird, but I did have EVERYTHING shut down, so I'll just make sure it is that way from now on.
Reply With Quote
  #5  
Old 16th January 2011, 09:05
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by tsukipon View Post
Good news. It worked this time. Not quite sure why it was being weird, but I did have EVERYTHING shut down, so I'll just make sure it is that way from now on.
Procaster is very CPU intensive, so if you have an old processor you may need to close out of other programs. I'm glad to hear that you got Procaster up and running - if you have any further problems, I recommend opening a ticket in our support center so that we can troubleshoot.

https://secure.livestream.com/myacco...ter/openticket
Reply With Quote
Reply

Tags
connection, direct x, new user

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump