#21  
Old 21st December 2010, 16:02
Yaviyo Yaviyo is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default

I have the exact same problem.
Reply With Quote
  #22  
Old 21st December 2010, 16:35
meepherp meepherp is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Default

Same here, same problem.... tried with 3 accounts. Had 2 other people try to make channels... Same results. 5 channels made, 0 have working chat.
Reply With Quote
  #23  
Old 21st December 2010, 16:45
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

We are aware of the issue and are working on resolving it. Thanks for your patience.
__________________
-Henry
Reply With Quote
  #24  
Old 21st December 2010, 19:11
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

We found the source of the problem and rolled out a fix for it. Please let us know if you continue to see any issues.
__________________
-Henry
Reply With Quote
  #25  
Old 21st December 2010, 19:21
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Thumbs up Fixed

Hello Munae,

We were made aware of the issue with chat and found the source of the problem. It has since been resolved by our software engineers. Thank you for using Livestream.

Jason
Reply With Quote
  #26  
Old 21st December 2010, 20:58
muunae muunae is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 6
Default

Hasn't been fixed yet on livestream chat.
It's bugged for me on the "site" chat form, but on Procaster isn't bugged (somehow).

http://www.livestream.com/canaldomuun

Um... help? XD
Reply With Quote
  #27  
Old 21st December 2010, 21:12
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

You may need to restart your channel for this to take effect. You can do this in the account center by clicking on "More" next to the channel name and the on "Restart."

-Ben
Livestream Support
Reply With Quote
  #28  
Old 21st December 2010, 21:26
muunae muunae is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 6
Default

@Ben
...nupe. Still nothing. :X
________
EDIT: Seems to be working. Thanks, guys. Just clean cache and everything's ok.

Last edited by muunae; 21st December 2010 at 21:54.
Reply With Quote
  #29  
Old 21st December 2010, 21:35
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

Where are you seeing the issue? I'm no longer seeing any problem on that channel page. If you're seeing it inside Procaster you will need to restart the program and the change should take effect.

-Ben
Livestream Support
Reply With Quote
  #30  
Old 10th January 2011, 15:57
TheOtakuFever TheOtakuFever is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Default A Problem with the Procaster Chat

I seem to be having a slight problem with the procaster chat, and actually just the chat in general.

I know that i am the channel owners to my channel, and yet for some reason in the user list, my name is listed twice.

One in the moderator section as TheOtakuFever, which is always offline, even when i am online.

and once again as a regular user, the only difference being in the capitals, theotakufever.

however, when i sign into procaster, or just livestream in general, i seem to only sign in as a user. HOWEVER, when i look into the actual chat section, next to my name, i am listed as a mod. Any ideas on how to fix this?
Reply With Quote
Reply

Tags
bugs, chat, dsfadfadfadfasdfadf, errors, procaster

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump