#1  
Old 21st August 2010, 12:37
LuciferFall LuciferFall is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default Chat not working

I cannot participate in my chat. Everytime I pull it up only a white screen and a blue question mark shows up. It told me to update, I have over 5 times already and nothing is happening!
Reply With Quote
  #2  
Old 22nd August 2010, 17:32
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,296
Default

I assume you mean chat in Procaster?
If it's Procaster include OS version and the EXACT version of Procaster.
Are you using beta 20.0.75?
Reply With Quote
  #3  
Old 24th August 2010, 16:56
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

Quote:
Originally Posted by LuciferFall View Post
I cannot participate in my chat. Everytime I pull it up only a white screen and a blue question mark shows up. It told me to update, I have over 5 times already and nothing is happening!
LuciferFall,

The reason this occurs in the latest version of Procaster is because it now uses the Webkit version of Flash (Safari, Firefox, Chrome) not the IE version. Please replace your installation of flash using one of the alternative browsers to restore Chat in Procaster.

To replace Flash:
Flash Unistaller:*http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_1415...?promoid=DTEGO
Latest Version of Flash:*http://get.adobe.com/flashplayer/
__________________
-Henry
Reply With Quote
  #4  
Old 29th August 2010, 13:41
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,296
Default

Just confirming that it works.
Start Safari. Go to Adobe uninstaller link and run (quit Safari). Start Safari go to Adobe Flash Player installer site and run (quit Safari). Reboot system (I prefer doing that after such installs).

Chat Promote Player all now appear in current Procaster beta.

This may need to be in FAQ.
Reply With Quote
  #5  
Old 5th September 2010, 04:01
KameradVash KameradVash is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Default

My chat refuses to work even after uninstalling and reinstalling Adobe many times over. I still get the blue question mark.

I am using v20.0.75 of the Procaster on Windows Vista.
Reply With Quote
  #6  
Old 8th September 2010, 11:47
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by KameradVash View Post
My chat refuses to work even after uninstalling and reinstalling Adobe many times over. I still get the blue question mark.

I am using v20.0.75 of the Procaster on Windows Vista.
What web browsers do you have installed on your computer?
Reply With Quote
  #7  
Old 9th September 2010, 19:49
13th_deity 13th_deity is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by KameradVash View Post
My chat refuses to work even after uninstalling and reinstalling Adobe many times over. I still get the blue question mark.

I am using v20.0.75 of the Procaster on Windows Vista.
I also have this problem I've installed and re-installed procaster too. The only browsers I have are IE and google chrome.
Reply With Quote
  #8  
Old 10th September 2010, 16:01
KameradVash KameradVash is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by coryfrans View Post
What web browsers do you have installed on your computer?
Just Internet Explorer
Reply With Quote
  #9  
Old 12th September 2010, 06:58
Lhune Lhune is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5
Default

The chat isn't working for me either. I don't get any kind of weird colour screen though. In ProCaster, I simply click the "Go Live" button after which the chat tab will pop up, but it simply keeps on loading. It never actually connects. The show seems to work, but if the chat isn't working there's little use in it for me.
Reply With Quote
  #10  
Old 12th September 2010, 10:14
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,296
Default

If you only have IE8 installed try installing either FireFox, Chrome or Safari and do the following:


Start non IE8 browser. Go to Adobe uninstaller link Henry posted above and run (quit browser). Start non IE8 browser again and go to Adobe Flash Player installer site Henry posted above and run (quit browser). Reboot system (I prefer doing that after such installs). Start non IE8 browser and quit. Start Procaster 20.0.75.

Yes it's a strange set of steps but I think IE8 is playing a role in this so please do try the above and post back.
Reply With Quote
Reply

Tags
bugs, chat, dsfadfadfadfasdfadf, errors, procaster

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump