#1  
Old 21st August 2010, 00:51
cartoonjunkie cartoonjunkie is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Angry Speaker Audio not streaming!

I'm running Windows XP with SoundMAX HD Audio and I'm trying to get my Speaker's Audio to work on my stream... But so far I've had no luck... For example:

When I go to the Audio Mixer in the Porcaster Preferences there are 4 sources: Default Audio, SoundMax HD Audio, Speaker's Audio and Virtual Cable 1...

The first three don't work at all although the green sound bars do move in the Audio Mixer, as for the Virtual Cable, it does work but it comes out very choppy and laggy...

When I go to the Audio tab in Procasters preferences it says to "Make sure 'what you hear'/'sound mix' is enabled in Control Panel - Audio"... I've looked and I have nothing that says this in there...

I've been told about unchecking something in the Recording tab of my audio, and again I do not have this option...

I've also read about changing a Code in the AppData, I have yet to try this...

If anyone can help, I'd greatly appreciate it...
Thank You
Reply With Quote
  #2  
Old 21st August 2010, 00:59
cartoonjunkie cartoonjunkie is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Talking

GOT IT TO WORK!!!

Just do everything that post #2 says:
http://stream-recorder.com/forum/hel...ted-t4912.html

That is if you have SoundMAX and Windows XP
Reply With Quote
Reply

Tags
audio, procaster, speaker

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump