#1  
Old 19th August 2010, 13:12
Soupconner Soupconner is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Question Black screen when streaming

I'm having trouble streaming Starcraft 2 and and League of Legends. when I am streaming it looks fine on my mini screen, but the viewers are only seeing a black screen and hearing weird noise. I've messed with the video quality and it doesn't change, but at random times on different qualities it does work for a little bit, then goes back to the black screen. What do I go?
Reply With Quote
  #2  
Old 22nd August 2010, 19:18
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,297
Default

What version of OS and Procaster?
Try making your computer screen size 1024x768 or smaller.
Reply With Quote
  #3  
Old 25th August 2010, 19:37
Soupconner Soupconner is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Default

I have Windows 7 and I have what ever the latest version is, I just installed it.
Reply With Quote
  #4  
Old 30th August 2010, 08:07
Soupconner Soupconner is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Default

Still no help??
Reply With Quote
  #5  
Old 30th August 2010, 09:36
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by Soupconner View Post
I'm having trouble streaming Starcraft 2 and and League of Legends. when I am streaming it looks fine on my mini screen, but the viewers are only seeing a black screen and hearing weird noise. I've messed with the video quality and it doesn't change, but at random times on different qualities it does work for a little bit, then goes back to the black screen. What do I go?
Hello,

If you can, please send us your procaster logs to procaster@livestream.com

Also please send us the overall specs of your computer, and the results from www.speedtest.net
Reply With Quote
  #6  
Old 29th November 2010, 11:52
Menteroth Menteroth is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
Default Black screen when playing games?

I tried to stream when I was playing a game.
I tabbed out from the game and took a look at my channel's stream but it's all black when I'm in the game and I wait a little bit and see myself tabbing out to Windows and then the screen is normal, streaming my desktop.

what am I doing wrong?
Reply With Quote
  #7  
Old 29th November 2010, 14:15
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Quote:
Originally Posted by Menteroth View Post
I tried to stream when I was playing a game.
I tabbed out from the game and took a look at my channel's stream but it's all black when I'm in the game and I wait a little bit and see myself tabbing out to Windows and then the screen is normal, streaming my desktop.

what am I doing wrong?
What game are you trying to stream? Are you using game mode to stream, or desktop capture.
Reply With Quote
  #8  
Old 5th December 2010, 17:51
DeliciousToast DeliciousToast is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Unhappy Black Screen in game, but audio works...

So I've been trying to get directdraw games to work for Procaster for the past couple of hours. I know I have to use capture desktop as opposed to capture game, but when I do this all I recieve is a black screen (I can see the game, however the viewers see nothing but black), but the games audio is crystal clear.

If it's of any use, the game I'm attempting to stream is Goosebumps: Escape from Horrorland. I saw a guy stream this last year using Livestream so I know it's gotta be possible, I just hope you guys will be able to provide a solution.
Reply With Quote
  #9  
Old 14th December 2010, 19:37
1valiante 1valiante is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2
Default same here

similar problem on my end. while trying to stream starcraft 2 audio usually goes through but video is occasionally just black. i've tried tweaking the settings and have succeeded with normal/low settings but would like to be able to stream better if possible.. is it even possible? don't know much in the field. =\

specs
AMD Phenom II X4 925 Processor 2.8 GHz
8.00 GB RAM
Windows 7 64-bit OS

Tested download and upload from the site recommended
Reply With Quote
  #10  
Old 15th December 2010, 22:24
1valiante 1valiante is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2
Default

alright.. so a quick update.. i've tried different settings and this is what i've been getting.. in hd/high/normal/low quality gaming mode i am getting video and sound but the mouse cursor doesn't show.. when i am in desktop mode i can see the cursor and hear the sounds but no video when i'm in game.. just a black screen.. still going to keep trying and tweaking with the settings..
Reply With Quote
Reply

Tags
black, screen

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump