#21  
Old 13th September 2010, 11:25
mrsus mrsus is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default

I got the same problem , also Aus NSW area . seem it affecting Australia for some reason.
Reply With Quote
  #22  
Old 13th September 2010, 13:55
Fr33zer Fr33zer is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
Default

Same probs here in Germany
I Stream with FMLE.
When i Stream withou Webcam it will work fine. Ping and Speedtest are fine my isp is Deutsche Telekom AG




Last edited by Fr33zer; 13th September 2010 at 14:05.
Reply With Quote
  #23  
Old 19th September 2010, 18:20
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,296
Default

I'm not sure this is the same as the issue in Australia. That's related to the distance to Livestream's servers.

If you seeing a difference with/without webcam it may be something else.

I really need more details about your setup.

In general please don't assume problems are the same even if they seem to have the same symptoms.

I always need your complete setup and order for us to determine if location or ISP is the issue I'd need that information too. The more information the faster we can figure out what the issues is and possible solutions.


Quote:
Originally Posted by Fr33zer View Post
Same probs here in Germany
I Stream with FMLE.
When i Stream withou Webcam it will work fine. Ping and Speedtest are fine my isp is Deutsche Telekom AG



Reply With Quote
  #24  
Old 21st September 2010, 10:17
Fr33zer Fr33zer is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
Default

Here are my System Specs CPU: AMD 64 X2 5200+ Ram: 2 GB DDR 2 Video Card: ATI Radeon 4580 HD OS: Windows XP Service Pack 3 Flash Version: 10.1.82 Google Chrome 6.0.472.59 Internet Connection: VDSL 50.000 connectet Wired

For Streaming i use FMLE with a total Bandwith 486kbps

Need anymore?
Reply With Quote
  #25  
Old 21st September 2010, 12:37
NuMs11 NuMs11 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 8
Default

All livestream streams are still completely unwatchable for me.
Reply With Quote
  #26  
Old 25th September 2010, 18:09
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,296
Default

Fr33zer, tell me what specific model webcam and if you have anything else hooked up to your computer with USB.

NuMs11, sorry but there's no information in your post. Please include location and ISP as well as your http://www.speedtest.net/ and http://www.pingtest.net/ results
Reply With Quote
  #27  
Old 26th September 2010, 18:44
NuMs11 NuMs11 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by cseeman View Post
Fr33zer, tell me what specific model webcam and if you have anything else hooked up to your computer with USB.

NuMs11, sorry but there's no information in your post. Please include location and ISP as well as your http://www.speedtest.net/ and http://www.pingtest.net/ results
I have.

http://www.livestream.com/forum/show...62&postcount=3
http://www.livestream.com/forum/show...0&postcount=18

I'll post it all again I guess.

I live in NSW Australia, my ISP is TSN Internet.




Every other streaming site works. Justin.tv, ustream, etc. Everything except livestream.
I have already tried contacting support which was no help what so ever.

Last edited by NuMs11; 26th September 2010 at 18:52.
Reply With Quote
  #28  
Old 27th September 2010, 23:21
MasterGH MasterGH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Default

It seems like I might be having the same problem. For around the last month it has been extremely hard to watch streams my friends make, as they keep stopping/starting like everyone else describes. I thought it must have been just been their connections, but later found that no streams on the site were smooth, even prerecorded videos.

I'm close in Queensland, Australia. I brought the issue up with Optus, my ISP, and got this response:

Quote:
We've investigated this problem quite thoroughly but have not been able to fault our network.

We can also see users from other AUS ISPs advising of the same problem @ the livestream forums.

We've tested via 3 completely different networks and have seen the same issues so at this stage there is nothing else we're able to do regarding this.
Below are my speedtest and pingtest results:


Reply With Quote
  #29  
Old 30th September 2010, 02:25
MasterGH MasterGH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Default

Sorry to double post (I couldn't find the edit button) but it seems my problem is fixed! I've seen a few other Australians who it has also resumed working for as well.
Reply With Quote
  #30  
Old 1st October 2010, 08:07
carlordau carlordau is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default

I'm getting the same issues from livestream. I'm from Perth, Australia. ustream and jtv appear to be fine for me.


the results from the tests I have done.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump