#11  
Old 29th August 2010, 20:29
mjmacken mjmacken is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 7
Default

OK so here's the pingtest. Is that unacceptable? What do you suggest we do?

http://www.pingtest.net/result/23091093.png
Reply With Quote
  #12  
Old 29th August 2010, 21:20
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,297
Default

Quote:
Originally Posted by mjmacken View Post
OK so here's the pingtest. Is that unacceptable? What do you suggest we do?

http://www.pingtest.net/result/23091093.png
That's very poor ping time. It looks like you're testing with a distant server though. You mentioned you're in Australia but you're testing with a server in Frankfurt Germany. Can you test with a local Australian server. There should be a test server in Sydney as well as Canberra.
Reply With Quote
  #13  
Old 29th August 2010, 21:45
mjmacken mjmacken is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 7
Default

Hi there,

Speedtest Sydney:
http://www.speedtest.net/result/932956241.png
Pingtest Sydney:
http://www.pingtest.net/result/23093608.png
What's the prognosis doctor?

BTW I have raised tickets on this issue before with no solution.
Reply With Quote
  #14  
Old 29th August 2010, 21:58
mjmacken mjmacken is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 7
Default

I should add the problems seem to be worse our channel:
http://www.livestream.com/uwslive
Reply With Quote
  #15  
Old 29th August 2010, 22:34
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,297
Default

Packet loss Excellent. Ping Pretty good. Jitter Not good.
Put in a support ticket to your ISP as well. Ideally your overall grade to a local server should be A. B would be OK. C is a problem. Show your ISP the results of the Pingtest. They may be able to improve that on their end.
Reply With Quote
  #16  
Old 30th August 2010, 13:45
glipsie glipsie is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Default

I'm having this problem today, seems like all channels (live or recorded)
Ping test:
http://www.pingtest.net/result/23132747.png

Speed test:
http://www.speedtest.net/result/933787647.png


*edit/update*
All other services stream find (youtube etc). Flash/java are up to date. Problem occurs in Firefox (3.6.8), Chrome (5) and IE (8)

Last edited by glipsie; 30th August 2010 at 13:59.
Reply With Quote
  #17  
Old 5th September 2010, 21:56
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,297
Default

Your ping and download speed look good. Are you still having this issue?
What is your location (country) and ISP?

Quote:
Originally Posted by glipsie View Post
I'm having this problem today, seems like all channels (live or recorded)
Ping test:
http://www.pingtest.net/result/23132747.png

Speed test:
http://www.speedtest.net/result/933787647.png


*edit/update*
All other services stream find (youtube etc). Flash/java are up to date. Problem occurs in Firefox (3.6.8), Chrome (5) and IE (8)
Reply With Quote
  #18  
Old 10th September 2010, 05:27
NuMs11 NuMs11 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 8
Default

Still happening although its MUCH worse now.

http://www.pingtest.net/result/23821400.png

lodging a ticket did nothing, the support member I got was no help at all.

I live in NSW, Australia and my ISP is TSN Internet.

Last edited by NuMs11; 10th September 2010 at 05:29.
Reply With Quote
  #19  
Old 11th September 2010, 13:47
thanq thanq is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 6
Default

Hey, I'm getting the exact same problem. My connection is good but every time I try to watch livestream I get the constant lag/stutter.

I'm from sydney and here are the tests:

http://www.speedtest.net/result/949451983.png
http://www.pingtest.net/result/23907164.png

Since every other site works fine i'm assuming its a problem with the livestream servers :S
Reply With Quote
  #20  
Old 11th September 2010, 22:34
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,297
Default

Thanks for that. There may be a pattern here. I'll investigate.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump