#1  
Old 5th December 2008, 13:25
AsuuN AsuuN is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Default What type of screen capture does FME use?

Im woundering cuz i messed up my first installation of hmm cant remember the name and i cannot del 1 file (im guessing the info file cuz i try unstall and reinstall but it exacly the same) anyhow ive been trying to find other free screen recorders but with no luck.

Can you help me by telling me what kind of screen recording flash media encoder uses? or recommend some.

Thanks in advance,
Rob
Reply With Quote
  #2  
Old 6th December 2008, 18:05
Artheido Artheido is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 13
Default

FME does not record the screen as far as I know.

All it does it edit the video captured by a (virtual/) webcam for better quality/speed/etc. and then stream it to Mogulus.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump