Go Back   Livestream Forum > Support > Procaster Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 22nd July 2010, 23:23
bejammin2000 bejammin2000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Default Can't pick a source under the Video Tab in Procaster Preferences

So... it turns out that I can't pick a source under the Video Tab in the Procaster Preferences.

I think this is what's keeping my videos from broadcasting with my various media players.

Unless I'm crazy.

Either way, I can't seem to get Procaster to broadcast with the media players. So... uh.

How do I fix this? How do I choose a source on the video tab? And if that's not a problem, how do I get my videos to broadcast?
Reply With Quote
  #2  
Old 22nd July 2010, 23:36
bejammin2000 bejammin2000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Default

Well... turns out I don't think I need a source. A friend of mine say's his working procaster doesn't have a video source... so what's keeping procaster from seeing the video in my media players?

It doesn't work for Media Player Classic, Z player, VLC, or Windows Media Player.

Is there something I'm not doing? Or something?
Reply With Quote
  #3  
Old 25th July 2010, 00:48
cseeman cseeman is offline
Livestream Community Help
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,297
Default

Source would be something like Webcam (USB device), DV camera, video input card, etc.

You can put Procaster into Screen mode and select a portion of the screen such as a Media Player.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump