#1  
Old 20th July 2010, 09:40
Braindog Braindog is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Default Can't make a questionmark in livestream chat with google chrome.

Anyone know of a fix? It's just in the chat of someones channel. Works fine in the forum.

In the chat it turns into a "+". Seems like my keyboard turns into some other countries.
Reply With Quote
  #2  
Old 5th March 2011, 07:56
emsen emsen is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by Braindog View Post
Anyone know of a fix? It's just in the chat of someones channel. Works fine in the forum.

In the chat it turns into a "+". Seems like my keyboard turns into some other countries.
I have the same problem
Reply With Quote
  #3  
Old 5th March 2011, 10:17
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

emsen,

Could you please let me know what channel you're experiencing this issue on?

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
  #4  
Old 7th March 2011, 09:49
jasonlive's Avatar
jasonlive jasonlive is offline
Livestream
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,395
Default

Quote:
Originally Posted by mbaron View Post
emsen,

Could you please let me know what channel you're experiencing this issue on?

Matt
Livestream Producer Support
A screenshot would be helpful as well. Also, please ensure that both your browser and Adobe Flash are up to date.

Best,
Jason
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump