#1  
Old 9th July 2010, 11:29
garypratttv garypratttv is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
Default A Few Issues

I've read the User guide in reference to some of my issues. I'm excited about where Im trying to take my channel so I NEED help with:
1.) Mobile Streaming from the HTC-EVO. I signed up for the account at qik.com as instructed on Livestream. Nothing happened. The first ticket with Support came back as; "there is a compatibility issue between livestream and qik.com that is being worked out. Is this process still going on?

2.) I would like to have my channel MOBILE COMPATIBLE. I can watch my channel for a few minutes on the EVO before the message comes up, "This channel is not mobile compatible at this time." What do I have to do in order to make it mobile compatible and broadcast the content in my library because presently I'm not doing live content through Procaster.

Thanks!!
Reply With Quote
  #2  
Old 9th July 2010, 11:47
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

Quote:
Originally Posted by garypratttv View Post
I've read the User guide in reference to some of my issues. I'm excited about where Im trying to take my channel so I NEED help with:
1.) Mobile Streaming from the HTC-EVO. I signed up for the account at qik.com as instructed on Livestream. Nothing happened. The first ticket with Support came back as; "there is a compatibility issue between livestream and qik.com that is being worked out. Is this process still going on?

2.) I would like to have my channel MOBILE COMPATIBLE. I can watch my channel for a few minutes on the EVO before the message comes up, "This channel is not mobile compatible at this time." What do I have to do in order to make it mobile compatible and broadcast the content in my library because presently I'm not doing live content through Procaster.

Thanks!!
garypratttv,

1) We were experiencing some issues with broadcasting via Qik. These issues are being worked and have been partially resolved. You can now broadcast using Qik, but must manually restart your autopilot in Studio once finished broadcasting.

2) In order for your channel to be mobile compatible you must broadcast using Procaster set to Mobile 3G quality. Have you been doing that?
__________________
-Henry
Reply With Quote
  #3  
Old 17th September 2010, 13:21
chip897 chip897 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Default

so what you're saying is that there is no option for broadcasting linear broadcasts to mobile devices?!
Reply With Quote
  #4  
Old 17th September 2010, 13:43
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

Quote:
Originally Posted by chip897 View Post
so what you're saying is that there is no option for broadcasting linear broadcasts to mobile devices?!
You are correct chip897, at the moment linear broadcasting is not available on mobile devices.
__________________
-Henry
Reply With Quote
  #5  
Old 17th September 2010, 14:07
chip897 chip897 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Default

cool. any plans for it in the future?!

and thank you for the quick response!
Reply With Quote
  #6  
Old 17th September 2010, 14:23
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 640
Default

Yes, but we do not have an ETA on that yet.
__________________
-Henry
Reply With Quote
  #7  
Old 17th September 2010, 14:44
chip897 chip897 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Default

cool. thanks!
Reply With Quote
  #8  
Old 11th February 2011, 07:39
djkaba djkaba is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Default

If you already recorded a show at normal quality, can you convert it to mobile + high?
Reply With Quote
  #9  
Old 11th February 2011, 16:13
mbaron's Avatar
mbaron mbaron is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Dec 2010
Location: New York, NY
Posts: 1,726
Default

Quote:
Originally Posted by djkaba View Post
If you already recorded a show at normal quality, can you convert it to mobile + high?

djkaba,

You can stream to high and mobile as a free user, however your VOD files will only be 500kbps streams.

Matt
Livestream Producer Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump