#1  
Old 1st July 2010, 06:18
Mystigama Mystigama is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default How to activate the audio mixer ?

Hello,

I've heard about an audio mixer in Procaster...

I have the latest version I think which is 10.0.124

So I went in Preferences, then in Audio, but there is no trace of Audio Mixer...

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 1st July 2010, 12:14
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 642
Default

Quote:
Originally Posted by Mystigama View Post
Hello,

I've heard about an audio mixer in Procaster...

I have the latest version I think which is 10.0.124

So I went in Preferences, then in Audio, but there is no trace of Audio Mixer...

Thanks
Which operating system are you currently running on your PC?
__________________
-Henry
Reply With Quote
  #3  
Old 1st July 2010, 12:38
arkandias33 arkandias33 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default

I'm on Windows XP...
Reply With Quote
  #4  
Old 1st July 2010, 14:11
Henry_live's Avatar
Henry_live Henry_live is offline
Livestream Producer Support
 
Join Date: Mar 2010
Location: New York
Posts: 642
Default

Quote:
Originally Posted by arkandias33 View Post
I'm on Windows XP...
The audio mixer is not supported on systems running Windows XP. Unfortunately, you will have to upgrade your Windows, or you can try using Virtual Audio Cables which some of our users have tried.
__________________
-Henry
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump