#1  
Old 28th July 2014, 14:09
totozegamer totozegamer is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
Default Problem with Livestream and OBS

Hello =)

I tried to stream on a Livestream channel with OBS, but when i start to stream, the Livestream channel stay offline...

I have respected all steps of this tutorial ( https://obsproject.com/forum/resourc...rview-guide.6/ ), but the stream still does'nt work.

I make some test with "Livestream Procaster", it works, but I'm used with OBS, and if I try to stream on Twitch.tv with OBS, it works.

This is the log i have with OBS:

Code:
19:16:42: Open Broadcaster Software v0.625b - 32bit (・ω・`)
19:16:42: -------------------------------
19:16:42: CPU Name: Intel(R) Pentium(R) CPU G645 @ 2.90GHz
19:16:42: CPU Speed: 2893MHz
19:16:42: Physical Memory:  4049MB Total, 2744MB Free
19:16:42: stepping id: 7, model 42, family 6, type 0, extmodel 1, extfamily 0, HTT 1, logical cores 2, total cores 2
19:16:42: monitor 1: pos={0, 0}, size={1280, 1024}
19:16:42: Windows Version: 6.2 Build 9200 
19:16:42: Aero is Enabled
19:16:42: -------------------------------
19:16:42: OBS Modules:
19:16:42: Base Address     Module
19:16:42: 00AE0000         OBS.exe
19:16:42: 6E8B0000         OBSApi.dll
19:16:42: 6E3D0000         DShowPlugin.dll
19:16:42: 6E870000         GraphicsCapture.dll
19:16:42: 6E3A0000         NoiseGate.dll
19:16:42: 6E380000         PSVPlugin.dll
19:16:42: 6E180000         WebSocketAPIPlugin.dll
19:16:42: ------------------------------------------
19:16:42: Adapter 1
19:16:42:   Video Adapter: NVIDIA GeForce GT 630
19:16:42:   Video Adapter Dedicated Video Memory: 2091446272
19:16:42:   Video Adapter Shared System Memory: 1854435328
19:16:42:   Video Adapter Output 1: pos={0, 0}, size={1280, 1024}, attached=true
19:16:42: =====Stream Start: 2014-07-28, 19:16:42===============================================
19:16:42:   Multithreaded optimizations: On
19:16:42:   Base resolution: 640x480
19:16:42:   Output resolution: 640x480
19:16:42: ------------------------------------------
19:16:42: Loading up D3D10 on NVIDIA GeForce GT 630 (Adapter 1)...
19:16:42: ------------------------------------------
19:16:42: Audio Format: 44100 Hz
19:16:42: ------------------------------------------
19:16:42: Audio Channels: 2 Ch
19:16:42: Playback device Default
19:16:42: ------------------------------------------
19:16:42: Using desktop audio input: Speakers / Headphones (IDT High Definition Audio CODEC)
19:16:42: Global Audio time adjust: 0
19:16:42: ------------------------------------------
19:16:42: Using auxilary audio input: Rear Mic (IDT High Definition Audio CODEC)
19:16:42: Mic time offset: 0
19:16:42: ------------------------------------------
19:16:42: Audio Encoding: AAC
19:16:42:     bitrate: 96
19:16:42: Using text output
19:16:43: Using Monitor Capture
19:16:43: Scene buffering time set to 700
19:16:43: ------------------------------------------
19:16:43: Video Encoding: x264
19:16:43:     fps: 30
19:16:43:     width: 640, height: 480
19:16:43:     preset: veryfast
19:16:43:     profile: main
19:16:43:     keyint: 60
19:16:43:     CBR: yes
19:16:43:     CFR: no
19:16:43:     max bitrate: 403
19:16:43:     buffer size: 403
19:16:43: ------------------------------------------
19:16:49:   Interface: Realtek PCIe GBE Family Controller (ethernet, 100 mbps)
19:16:50: Completed handshake with rtmp://publish.livestream.com/mogulus/7ouhou0nline/username=7ouhou0nline/password=g3ns0ky0fr4nc3/isAutoLive=true in 841 ms.
19:16:51: SO_SNDBUF was at 65536
19:17:12: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1599 ms to write 102782 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:17:25: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1865 ms to write 115367 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:17:28: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 2628 ms to write 128759 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:17:30: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1881 ms to write 123530 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:17:33: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1957 ms to write 130752 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:17:39: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1509 ms to write 96767 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:17:42: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1865 ms to write 101123 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:17:44: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1608 ms to write 99912 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:18:03: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 2074 ms to write 130997 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:18:10: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1527 ms to write 108283 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:18:14: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 3580 ms to write 130926 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:18:16: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1837 ms to write 88643 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:18:18: Total frames encoded: 2836, total frames duplicated: 1 (0.04%)
19:18:18: Total frames rendered: 2856, number of late frames: 0 (0.00%) (it's okay for some frames to be late)
19:18:21: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1766 ms to write 111428 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:18:23: RTMPPublisher::SocketLoop: Stalled for 1885 ms to write 120952 bytes (buffer: 0 / 131072), unstable connection?
19:18:25: RTMPPublisher::SocketLoop: Graceful loop exit
19:18:27: Average send payload: 10064 bytes, average send interval: 161 ms
19:18:27: Number of times waited to send: 6, Waited for a total of 9346 bytes
19:18:27: Number of b-frames dropped: 39 (1.4%), Number of p-frames dropped: 34 (1.2%), Total 73 (2.6%)
19:18:27: Number of bytes sent: 5847229
19:18:27: 
19:18:27: Profiler time results:
19:18:27: 
19:18:27: ==============================================================
19:18:27: video thread frame - [100%] [avg time: 1.115 ms] [children: 52.6%] [unaccounted: 47.4%]
19:18:27: | scene->Preprocess - [20.8%] [avg time: 0.232 ms]
19:18:27: | GPU download and conversion - [31.8%] [avg time: 0.355 ms] [children: 18.3%] [unaccounted: 13.5%]
19:18:27: | | flush - [14.8%] [avg time: 0.165 ms]
19:18:27: | | CopyResource - [3.05%] [avg time: 0.034 ms]
19:18:27: | | conversion to 4:2:0 - [0.448%] [avg time: 0.005 ms]
19:18:27: Convert444Thread - [100%] [avg time: 0.404 ms] [children: 97.5%] [unaccounted: 2.48%]
19:18:27: | Convert444toNV12 - [97.5%] [avg time: 0.394 ms]
19:18:27: encoder thread frame - [100%] [avg time: 0.576 ms] [children: 8.16%] [unaccounted: 91.8%]
19:18:27: | sending stuff out - [8.16%] [avg time: 0.047 ms]
19:18:27: ==============================================================
19:18:27: 
19:18:27: 
19:18:27: Profiler CPU results:
19:18:27: 
19:18:27: ==============================================================
19:18:27: video thread frame - [cpu time: avg 0.284 ms, total 812.5 ms] [avg calls per frame: 1]
19:18:27: | scene->Preprocess - [cpu time: avg 0.005 ms, total 15.625 ms] [avg calls per frame: 1]
19:18:27: | GPU download and conversion - [cpu time: avg 0.136 ms, total 390.625 ms] [avg calls per frame: 1]
19:18:27: | | flush - [cpu time: avg 0.082 ms, total 234.375 ms] [avg calls per frame: 1]
19:18:27: | | CopyResource - [cpu time: avg 0.027 ms, total 78.125 ms] [avg calls per frame: 1]
19:18:27: | | conversion to 4:2:0 - [cpu time: avg 0 ms, total 0 ms] [avg calls per frame: 1]
19:18:27: Convert444Thread - [cpu time: avg 0.441 ms, total 1250 ms] [avg calls per frame: 1]
19:18:27: | Convert444toNV12 - [cpu time: avg 0.441 ms, total 1250 ms] [avg calls per frame: 1]
19:18:27: encoder thread frame - [cpu time: avg 0.016 ms, total 46.875 ms] [avg calls per frame: 1]
19:18:27: | sending stuff out - [cpu time: avg 0.005 ms, total 15.625 ms] [avg calls per frame: 1]
19:18:27: ==============================================================
19:18:27: 
19:18:27: =====Stream End: 2014-07-28, 19:18:27=================================================
19:23:01: No Intel graphics adapter visible in QSVHelper.exe, Optimus problem?
19:23:01: CUDA loaded successfully
19:23:01: 1 CUDA capable devices found
19:23:01: [ GPU #0 - < GeForce GT 630 > has Compute SM 2.1, NVENC Not Available ]
19:23:01: No NVENC capable devices found
I made a post on the OBS forum, but they can't help me... ( link of the post: https://obsproject.com/forum/threads...estream.17134/ )

Maybe someone could help me???
Thanks in advence
Toto.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump