#1  
Old 26th March 2010, 05:24
Francisco54 Francisco54 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default Problem with the chat.

Hello.

A few days ago, I opened a channel in Livestream.

I´ve got a problem. I prefer to use the old player, but in this link, the chat doesn´t work. In the studio, I´ve got the chat activated, but it only works in the new player.

Can be this problem solved?

Last edited by Francisco54; 26th March 2010 at 12:30.
Reply With Quote
  #2  
Old 1st April 2010, 12:58
BMaioral BMaioral is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Default i have the same problem

in the last week i experience the same problem with the old and the new player.
initialy i was thought that the problem is in the old player but when people type some text
in the new one the messages only stays there for a while and than after a few minutes desapear and apear some old text that stays there from the last month.
i try to clean the chat, type new text, refresh browsers (I.E and Firefox) but no results.
the new text desapear and go back to the old one.

someone can resolve this please?

its very enoying and people start complaying because they use to put some meessages in the chat.

thanks
Reply With Quote
  #3  
Old 1st April 2010, 13:26
paul167 paul167 is offline
Livestream Software Engineer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 190
Default

This issue has just been fixed.
Please let us know if you still encounter problems.

Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump