#1  
Old 22nd March 2010, 14:57
alex_JR alex_JR is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default Procaster won't get past login

Hello,

While using Procaster, I input my account name and password, click log in, it loads for maybe 1% and then crashes. I'm on windows vista 64 bit SP 2, yes I tried running with administrator.

help?
Reply With Quote
  #2  
Old 28th March 2010, 10:04
Makingblah Makingblah is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 7
Default

The same thing is happening to me, but I'm on windows 7 32bit! It's really annoying! It wont even go past 0% due to 'Connection problems with your network'.
Reply With Quote
  #3  
Old 28th March 2010, 10:05
Good_Doctor Good_Doctor is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3
Exclamation

Ah so I'm not the only one having this problem? I thought my laptop was having issues with my network seeing as I haven't used it in awhile.

Glad to know its not a problem on my end. Has there been any official word on network/login problems from anyone within the livestream/procaster team about this issue?
Reply With Quote
  #4  
Old 28th March 2010, 10:12
Makingblah Makingblah is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 7
Default

For me it just starts to log in, but can't get past 0%; then it says
'Error
The network name cannot be found.
This is probably due to network problems.'

Any help from anyone here?
Reply With Quote
  #5  
Old 28th March 2010, 17:02
liorm liorm is offline
Procaster Team
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 396
Default

Hi guys

please try to use the new beta on this forum. It has a fix that might help in this. please let us know

thanks
Lior, Livestream
Reply With Quote
  #6  
Old 28th March 2010, 22:02
Makingblah Makingblah is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 7
Default

There is no difference.
Reply With Quote
  #7  
Old 31st March 2010, 03:52
Foist Foist is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default

UGH this error is making me so mad! I tried the new beta as well and it doesn't change anything.

Windows XP Home 32 bit
Reply With Quote
  #8  
Old 1st April 2010, 01:35
Bampire Bampire is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 3
Thumbs down

Same problem happening with me. Even when I try the beta it doesn't want to go live, at-all.
Reply With Quote
  #9  
Old 1st April 2010, 10:16
coryfrans coryfrans is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: May 2009
Posts: 865
Default

Hello,

If you are still having log in issues, please follow these instructions

Send us logs and xmls:
1. click on Preferences, video tab, and press Save Logs. this will save the logs to the desktop
2. send us the file to procaster to procaster@Livestream.com.
b. send us the sys info file which you can get by doing the following:
1. click on Windows' Start.
2. go to --> Programs --> Accessories --> System Tools --> System Information program.
3. Once you open this click on File --> export and send the results. (make sure that System Summary root node is selected)


We are trying to replicate this issue
Reply With Quote
  #10  
Old 2nd April 2010, 18:22
tehfaiz tehfaiz is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 5
Default same problem

I'm having the same problem and since I can't log on, there's not even a way to bring up the preference tabs or anything. I'm perpetually stuck on the log on screen.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump