#1  
Old 17th March 2010, 11:10
yellowsnow yellowsnow is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Question 2d Cam Resize and position

I am wondering if there is anything I can do to change the position of the cam in 2d mode or resize it. Edit the xml?

If not, any clue if it will will be added?
Reply With Quote
  #2  
Old 19th March 2012, 05:50
Dawidekonlol Dawidekonlol is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Default yea

i have that problem too
Reply With Quote
  #3  
Old 19th March 2012, 08:26
RonaldH RonaldH is offline
Livestream Procaster Support
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 401
Default

There is currently no ability to change size or position of the 2d preview, anybody else out here that wants this?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump