#1  
Old 25th February 2010, 05:51
DIDYEAH DIDYEAH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 6
Question No Sound...

Hi,

I have a big problem with sound on my videos.

Impossible to have sound...

Look my latest videos==> http://www.livestream.com/OrcMTV

My proprieties==>

Help me! ^^
Reply With Quote
  #2  
Old 25th February 2010, 16:04
livingasiachannel livingasiachannel is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Default

Click on the source and look for Speaker Sound Output
Reply With Quote
  #3  
Old 25th February 2010, 16:37
DIDYEAH DIDYEAH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 6
Unhappy

In source,I have:

-Default input device
-Realtek HD Audio Input
-Device audio

I tried everything but.......no sound. :-(
Reply With Quote
  #4  
Old 25th February 2010, 20:11
StoveTopHat StoveTopHat is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default

My issue is similiar.
I have the same drop down menu, only with:

Default input device
Realtek HD Audio input
Speakers' Audio

Despite what I choose, I get no sound on my stream EXCEPT for my mic.
The mic freely picks up anything, and it not affected by the volume control.

I've reinstalled Procaster, but can't seem to get any change from fiddling with the settings in Procaster itself.
Reply With Quote
  #5  
Old 27th February 2010, 17:57
DIDYEAH DIDYEAH is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 6
Unhappy

Allo???????
Reply With Quote
  #6  
Old 28th February 2010, 16:35
StoveTopHat StoveTopHat is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default

Forgot to mention, I'm using Windows XP 64bit.
Still no luck. :[
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump