#1  
Old 17th December 2009, 14:52
imwinkelried imwinkelried is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Default button to screencast labeled "screen"

Hello
I just installed your app on my mac, but it does not have the same interface as windows. the button to screencast labeled "screen" is not in the mac version!
could someone enlighten me in this regard?
thanks!
Opie
Reply With Quote
  #2  
Old 20th December 2009, 00:56
Kauritsuo Kauritsuo is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by imwinkelried View Post
Hello
I just installed your app on my mac, but it does not have the same interface as windows. the button to screencast labeled "screen" is not in the mac version!
could someone enlighten me in this regard?
thanks!
Opie
Im waitin for this too!! I just dont understand why NO casting sites have a screencasting button for macs... not fair I say!
Reply With Quote
  #3  
Old 21st December 2009, 12:18
liorm liorm is offline
Procaster Team
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 396
Lightbulb

Hi guys

once you go live you should see the Screen button on your screen. you can click it or hit Ctrl+1 to broadcast your screen

let me know if you dont see it, and if so, a screenshot would be helpful.

thanks!
Lior, Livestream
Reply With Quote
  #4  
Old 21st December 2009, 12:36
imwinkelried imwinkelried is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Default Great thanks!

Now I see everything. Great panel, full of buttons and options. WooW!
Thanks for all your help. Your tech support is great!
Program interface is so slick.
Can't wait to start testing...
Thanks again!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump