#1  
Old 5th November 2009, 11:56
P_Tremblay P_Tremblay is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Default 3 bugs & comments

1. when you insert a background it is mirrored so my text is written backwards.
2. When I start my broadcast on procaster the "Procastor Camera" keeps popping out of the studio and I have to stop and restart the stream to get it back.
3. As stated in another post, the green area markers for a screen cast show up in the screen cast.

side note, over all stability is pretty bad on this build. Procastor crashes seemingly randomly to often not to mention. The FPS is very low when my target is set to 30fps. Using the same configuration on my Windows 7 bootcamp partition I hit my targets fairly consistently.

Equipment:
Macbook Pro
Snow Leopard 10.6.1
Core 2 2.4GHZ
4GB DDR3 RAM
NVIDIA GeForce 9600M GT (VRAM (Total):256 MB)
Reply With Quote
  #2  
Old 5th November 2009, 12:18
liorm liorm is offline
Procaster Team
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 396
Cool

Hi P_Tremblay

we'll check the 3d background bug. the cross hairs bugs is fixed and will be released next version. I didn't understand #2. is it related to the web studio?

thanks
Lior, Livestream
Reply With Quote
  #3  
Old 6th November 2009, 20:01
P_Tremblay P_Tremblay is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Default

yes, it is related to the web studio. When I want to cue the camera that is connected through procastor it sometimes just dissapears from the list of available cameras. It won't comeback unless I stop the procastor stream (from procastor itself) and restart it and then it shows up again in the "Sources" section of the studio.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump