#1  
Old 1st October 2009, 23:34
glennandrew glennandrew is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Default Turning autoplay off on embedded videos

Does anyone know how to turn off the autoplay/autostart feature of embedded videos?

I would think that there is a piece of code I could add to the embedded object html, but I don't know where to start.

I copied the video embedding code from a video into a blog post and the player automatically starts playing whenever the page is displayed or refreshed. My concern is that when I do my next post that will show up on the same page, I would like to have the player default to off.

I haven't found anything in the FAQs or User Guide.

Can anyone provide some help?

Glenn

Last edited by glennandrew; 1st October 2009 at 23:40.
Reply With Quote
  #2  
Old 2nd October 2009, 12:35
benhomer benhomer is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 570
Default

When you copy the clip embed code from the studio or player there is a checkbox option for for auto-play which will allow you to specify this. You can also set this in the embed code by making sure the parameter for initialIsOn=false

-Ben
Livestream Support
Reply With Quote
Reply

Tags
autoplay, autostart, embedded video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump