#1  
Old 2nd August 2009, 17:40
icarusx icarusx is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Default Screencast?

I've been trying to figure out how to screencast without any luck. Can I use webcaster, or do I need to download Procaster?

Thanks for any help~
Reply With Quote
  #2  
Old 3rd August 2009, 11:54
jackogara jackogara is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 18
Cool

yes u could use a webcam but the quality is cr**.

download Procaster

its very good qulity.

TIP> low bit rate = more FPS!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump