#1  
Old 30th June 2014, 08:06
Estroyer Estroyer is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 1
Default Works on screen but not on site

Whenever I start my broadcast, I can see my broadcast in the Procaster screen but when I go to my channel on Livestream, I keep getting the Offline screen.
Do I need to link them or something?
Thanks for your time!
Reply With Quote
  #2  
Old 30th June 2014, 13:33
bblinder bblinder is offline
Super Moderator
 
Join Date: May 2013
Posts: 174
Default

Are you selecting a channel prior to going live? Or is it "Preview" mode?
__________________
Brandon

Livestream Producer Support
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump